Neler Yeni

Çözüldü✓ Kendimce araştırarak bir pc topladım yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum

Bünyamina

80+ Platinum
Arasında ne kadar büyük fark var ne açıdan yani ne fark eder gold alsam
Verimlilik farkı var sadece. Yani bütçenin düşmesi önemliyse buna yönel. Üzecek ürün değil.

PieLie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Baturalp Çiçek
Verimlilik farkı var sadece. Yani bütçenin düşmesi önemliyse buna yönel. Üzecek ürün değil.
Kankam son olarak anakart önerin var mı bu kart yerine Biostar B650MP-E Pro Ddr5 6000MHZ Am5 S+V+Gl Micro Atx Anakart mı alsam

Bünyamina

80+ Platinum

PieLie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Baturalp Çiçek
Birde

Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart ile​

Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart aralarında ne fark var mesela k olan daha ucuz ve rgb sync var 3 yıl garantisi falan var daha mantıklı gibi geldi farkı var mı ?​

Mesaj otomatik birleştirildi:

F/p açısından en iyi b650 anakart bu. Bu uygun iyi tercih gerek yok başka bir kartı düşünmeye.
benim alacağım anakart

Asus Prime B650M-R 90MB1H30-M0EAY0 7200 MHz DDR5 AM5 (LGA1718) Matx Anakart buydu ama arada fiyat farkı var baya hani aman aman fark yoksa biostarın daha mantıklı gibi bilmiyorum maliyet düşürmek açısından da​

F/p açısından en iyi b650 anakart bu. Bu uygun iyi tercih gerek yok başka bir kartı düşünmeye.
F/P yide bir kenara bırakaraktan hangisi daha iyi olur asus daha iyiyse genel açıcan biraz daha fazla verip onu almayı tercih edebilirim

Bünyamina

80+ Platinum
Birde

Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart ile​

Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart aralarında ne fark var mesela k olan daha ucuz ve rgb sync var 3 yıl garantisi falan var daha mantıklı gibi geldi farkı var mı ?​

benim alacağım anakart

Asus Prime B650M-R 90MB1H30-M0EAY0 7200 MHz DDR5 AM5 (LGA1718) Matx Anakart buydu ama arada fiyat farkı var baya hani aman aman fark yoksa biostarın daha mantıklı gibi bilmiyorum maliyet düşürmek açısından da​

M-K modeli daha iyi. M2 pasif soğutma bloğu, pcie yuvasının metal olması, giriş portlarının daha fazla olması gibi gibi farklar mevcut.
Evet dediğim mantıklı ben farkı söyledim sadece. Yani dediğime yönelirsen çok daha iyi olur.

F/P yide bir kenara bırakaraktan hangisi daha iyi olur asus daha iyiyse genel açıcan biraz daha fazla verip onu almayı tercih edebilirim
Yani o anakartı değil f/p açısından bakmazsan bu anakartı öneririm. Evet özellikleri önemli ama yani işin başında sonunda fiyatı öne çıkıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,741
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom