- Konu Sahibi Konu Sahibi
Arasında ne kadar büyük fark var ne açıdan yani ne fark eder gold alsamGold versiyonu bu da.
Arasında ne kadar büyük fark var ne açıdan yani ne fark eder gold alsamGold versiyonu bu da.
Verimlilik farkı var sadece. Yani bütçenin düşmesi önemliyse buna yönel. Üzecek ürün değil.Arasında ne kadar büyük fark var ne açıdan yani ne fark eder gold alsam
BirdeVerimlilik farkı var sadece. Yani bütçenin düşmesi önemliyse buna yönel. Üzecek ürün değil.
benim alacağım anakartF/p açısından en iyi b650 anakart bu. Bu uygun iyi tercih gerek yok başka bir kartı düşünmeye.
F/P yide bir kenara bırakaraktan hangisi daha iyi olur asus daha iyiyse genel açıcan biraz daha fazla verip onu almayı tercih edebilirimF/p açısından en iyi b650 anakart bu. Bu uygun iyi tercih gerek yok başka bir kartı düşünmeye.
M-K modeli daha iyi. M2 pasif soğutma bloğu, pcie yuvasının metal olması, giriş portlarının daha fazla olması gibi gibi farklar mevcut.Birde
Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart ile
Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart aralarında ne fark var mesela k olan daha ucuz ve rgb sync var 3 yıl garantisi falan var daha mantıklı gibi geldi farkı var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim alacağım anakart
Asus Prime B650M-R 90MB1H30-M0EAY0 7200 MHz DDR5 AM5 (LGA1718) Matx Anakart buydu ama arada fiyat farkı var baya hani aman aman fark yoksa biostarın daha mantıklı gibi bilmiyorum maliyet düşürmek açısından da
Yani o anakartı değil f/p açısından bakmazsan bu anakartı öneririm. Evet özellikleri önemli ama yani işin başında sonunda fiyatı öne çıkıyor.F/P yide bir kenara bırakaraktan hangisi daha iyi olur asus daha iyiyse genel açıcan biraz daha fazla verip onu almayı tercih edebilirim