Neler Yeni

Kendimce Bir Sistem Topladım Çok Anlamadığım İçin Sizlere Sormak İstedim

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf

Fiyat: 30.070 TL Kasa ve sıvı soğutma isteğe bağlı olarak değiştirilebilir.
K serisi işlemci gereksiz b660m seçmişsiniz F serisini tercih etmenizi yeğlerim ve kullanılan SSDyi pci4 yapılabilir ve ekstra olarak sıvı soğutmaya gerek yok hava soğutma da yeterli olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf Arda Pehlivan
K serisi işlemci gereksiz b660m seçmişsiniz F serisini tercih etmenizi yeğlerim ve kullanılan SSDyi pci4 yapılabilir ve ekstra olarak sıvı soğutmaya gerek yok hava soğutma da yeterli olur.
bu bilgileri nasıl biliyonuz ya gerçekten helal olsun benim daha çok yolum var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok pahalı yaw.
Mırnav knk bana 15k veya 17k lık bir sistem toplayabilirmisin yorduk senide ama rica etsem topluyabilirmisin

3070 değil o 3070 ti. Galax ROG performasnı verir emin ol. İsteğe bağlı olark yapabilirsin nede olsa 38000 TL bütçeden bahsediyoruz. Parçaların hepsini bir bilgisayarcıya götürüp 50 TL ye toplatabilirsn.
knk bütçem 38k değilki ben o topladığım sistem 38k ya değermi diye konu açtım :)

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
bu bilgileri nasıl biliyonuz ya gerçekten helal olsun benim daha çok yolum var

Mırnav knk bana 15k veya 17k lık bir sistem toplayabilirmisin yorduk senide ama rica etsem topluyabilirmisin

Fİyat: 17.219 TL daha güçlü bir sistem elbet toplanırdı ama premium görüntü ve Siyah beyaz uyumu için böyle oldu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf Arda Pehlivan

Fİyat: 17.219 TL daha güçlü bir sistem elbet toplanırdı ama premium görüntü ve Siyah beyaz uyumu için böyle oldu.
eyw knk sağol

knk bu kasa olurmu bu sisteme ? baya hoşuma gidiyorda bu kasa

Ekler

• Screenshot_123.png
    Screenshot_123.png
    458.7 KB · Hit: 16
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf Arda Pehlivan
Top Bottom