arda55
80+ Silver
Dahası
Boşverin aradaki fiyat farkına değmez gibi.3600 imkansız ama 16 yaparım kaç fps oynarki 3000 ile 3600 arasında
Boşverin aradaki fiyat farkına değmez gibi.3600 imkansız ama 16 yaparım kaç fps oynarki 3000 ile 3600 arasında
Perşembe elden alalım diyor babam perşembeye kadar kalmaz dimi stokBoşverin aradaki fiyat farkına değmez gibi.
Belli olmaz. Kaladabilir kalmayadabilir.Perşembe elden alalım diyor babam perşembeye kadar kalmaz dimi stok
Şey varmı buradan arasak ayırsalar fln yada alsak beklese flnnBelli olmaz. Kaladabilir kalmayadabilir.
Ben nasıl kurnakla uğraşmak istemiyorumŞey varmı buradan arasak ayırsalar fln yada alsak beklese flnn
Hazır sistem çıkarmicak kendisi bişey toplamış 2.el karışık herhaldedonanım arşivinn sistemini bekle 3 k ya
Kurmakla uğraşmak istemiyorum*Şey varmı buradan arasak ayırsalar fln yada alsak beklese flnn
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben nasıl kurnakla uğraşmak istemiyorum
İtopyada alışveriş konusunda bilgim yok daha önce itopyadan bir şey almadım ama psu kesinlikle değişmeliŞey varmı buradan arasak ayırsalar fln yada alsak beklese flnn
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben nasıl kurnakla uğraşmak istemiyorum
Hazır yine yakın tarihte çıkar benceHazır sistem çıkarmicak kendisi bişey toplamış 2.el karışık herhalde
Hazır sistem değil kardeşimHazır yine yakın tarihte çıkar bence
İtopy mağazadında herhalde kurulu verirler stok var ise ama kesinlikle aldıktan sonra psu yu söküp hydro k veya vx plus takın!Kurmakla uğraşmak istemiyorum*
Hocam şuan köydeyim şehre gidiyoruz akşama falan belki tekrar gelirim belki daha erkenHazır yine yakın tarihte çıkar bence
O psu ile biraz kullanırım sonra değiştiririm 5 6 ay sonra fln hemen yapamamİtopy mağazadında herhalde kurulu verirler stok var ise ama kesinlikle aldıktan sonra psu yu söküp hydro k veya vx plus takın!
5 6 ay dayanır mı bilmiyorum o psu patlar şans işi bence en fazla 2 3 ay kullanınO psu ile biraz kullanırım sonra değiştiririm 5 6 ay sonra fln hemen yapamam
O kadar kötümü ya5 6 ay dayanır mı bilmiyorum o psu patlar şans işi bence en fazla 2 3 ay kullanın