Morgg
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 131
- İsim
- Morgg
Psu çöpMerhaba arkadaşlar ben kendimcr bir apu sistem topladım yorumlarınız nelerdir merak ediyorum bana başka sistem tavsiyeside verirseniz çok güzel olur aşağı bırakıyorum sistemi.
Powersupply:
Anakart:. https://www.hepsiburada.com/gigabyt...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=0.19.6![]()
Ucuz Power Supply (PSU) Ürünleri ve Fiyatları - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ssd:
Ram:
İşlemci:![]()
Corsair 16 GB 2x8GB DDR4 3000Mhz Ram(Bellek) - CMK16GX4M2D3000C16 incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Kasa:![]()
AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatlarını Akakçe ile takip et! AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Everest Rampage Rainbow Oyuncu Kasası 4 Fanlı Temper Pencereli Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Everest Rampage Rainbow Oyuncu Kasası 4 Fanlı Temper Pencereli Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Sizce nasıl arkadaşlar bence fena değil bilemedim sadece işlemci biraz düşük oda olduğu kadar artık yorumlarınız çok önemli ramlar biraz pahalı geldi bana belki ramları 2.el alabilirim iyi geceler
Kasadan uzak dur.Gametech legend mesh daha iyi olur.Sandisk alma.Anakart boşuna pahalı.