Neler Yeni

Kendimden büyük kızlardan hoşlanmam normalmi?

Ya ne alakası var alt tarafı 2 yaş, 10.sınıf içinde 2006 2005 liler dolu zaten adam akıllı 2008 2007 li olmuyor kankam Çokta fark yok. Kişiye bağlı millet safsa bende olacağım oda olacak diye bir şey yok 18 20 yaşında halen gelişemeyen çocukları görüyorum. :D
Kardesim 18 ve üstü resit, altı cocuk
onu bunu bilmem yazılı kural bu bunu bana anlatmican

Rulep

80+ Gold
Yaşıt iyi değildir genelde bende yaşıtım bir kız ile aynı ortamda dahi bulunmaktan kaçınıyorum. Kesinlikle benden büyük olması lazım. Asıl normali bu. Anormal bir durum yok. Hadi 2 yıl tamamda 1 yıl fark olsa ne olacak allah aşkın 6 7 ay erken doğdu diye dahamı olgun oluyor :D
anlatamadım galiba. bak şimdi ebeveynler kızlarına senden yaş olarak büyük olsun diyor çünkü toplumda erkekler daha geç olgunlaşır düşüncesi var doğru veya yanlış yorum yapmıyorum düşünce bu şekilde. senin bir sıkıntı olmayabilir ama kızlar kendisi diyor yaş olarak benden büyük olsun diye ben demiyorum. evliliklerin çoğunda erkekler daha büyük oluyor öyle alıştık kızın yaş olarak daha büyük olduğu birlikteliklerde duyduğunda ister istemez insan bir garipsiyor çünkü böyle alıştık. kendinden 1 yaş büyük kızla çıkan arkadaşımızda vardı helal olsun diyorduk kendinden 1 veya 2 yaş tam hatırlamıyorum erkekle çıkan arkadaşımızda varda senin kafanı.... dedik yani. içten gelen bir şey çünkü böyle alıştık. özetlemek gerekirse senin için sıkıntı olmayabilir ama olay senden ibarette değil kızın ne düşündüğü de önemli bulursun onun içinde sıkıntı olmaz hayırlı olsun o zmn ne diyeyim umarım bulursun. umarım anlatabilmişimdir

Top Bottom