Neler Yeni

Kendimi bilgisayardan nasıl uzaklaştırabilirim?

firatyegin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Fırat Yeğin
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Donanım, Yazılım
Öncelikle kafanızda bitirmelisiniz işi yoksa nefsinize hakim olamayıp çatır çatır oynarsınız oyunu :D kendine sınır koymayı bilmelisin dostum

Eeprom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Emre
Bilgisayarı oyundan, diziden ziyade ders amacına hizmet edecek şekilde kullanabilirsin. YouTube üzerinde eksik olduğun konuları izleyerek, halka açık bir şekilde yayınlanmış telifsiz soruları çıktı alarak mesela. Bunlar sadece küçük örneklerdi, yani kendi amacına ve hedefine ulaşmana yardımcı olacak şekilde kullanmalısın.

Mr Yazıcı

80+ Bronze
Arkadaşlar 11. sınıfa geçiyorum.Dün yeni laptopın geldi oyun için,fakat aklımda bazı sorular var.. Sizce sınava kadar kendimi kısıtlayabilirmiyim nasıl yapmalıyım.Yapamazsam 15 gün iade hakkı var.Gerimi vermeliyim.Çok bulanık kafam.Bir yanım vermek istemiyo bir yanımda vermek zorundasın diyo.
Elbette iade etmeyin. Oyun yüklemezseniz yeter. Ben Lisedeyken laptop'um yoktu. Çok zorluk çektim. Öğretmenlerin verdiği ödevi internet kafede yapardım. Üniversiteye geçince de ihtiyacın olur. Bulamazsın filan.

Rulep

80+ Gold
kendin uzaklaşmaya çalış olmazsa ailene söyle laptopa şifre koydurt

Atyxah

80+ Silver
Bence iade etme ama formst usb si hazırla ordan hdd yi tamamen sil win yüklemeden bırak ve dolabın üst taraflarına biryere kaldır koy sınavın bitince win kurar oynarsın

Rinnegan

80+
Kanka program yap kendine. Mesela cuma akşamından pazar akşamına kadar geç bilgisayara. Ben keşke öyle yapsaydım diye kafamı yerlere vuruyorum

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Adem Türk
Arkadaşlar 11. sınıfa geçiyorum.Dün yeni laptopın geldi oyun için,fakat aklımda bazı sorular var.. Sizce sınava kadar kendimi kısıtlayabilirmiyim nasıl yapmalıyım.Yapamazsam 15 gün iade hakkı var.Gerimi vermeliyim.Çok bulanık kafam.Bir yanım vermek istemiyo bir yanımda vermek zorundasın diyo.
ara sıra oyna bir şey olmaz öyle alıştırırsın kendini geri vermeye gerek yok sadece kısıtla kendini saat limiti koy

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Ahmet Karaduman
asla geri verme yt de 5-6 dklık canının sıkıntısını giderecek videolar izlersin sonra dersine dönersin ama unutma eğer limiti aşarsan kendini kandırırsın

Top Bottom