Neler Yeni

Kendimi Bulmak İçin Ne Yapmalıyım?

Cerade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Serdar Akyaka
yok hayır demeyi biliyorum da sırf arkadaşım diye bazı insanların yaptığı saygısızlığı şaka olarak yaptıgını dusunnup cevap vermiyorum ya da aram bozulmasın diye yani raconu çiziyor o kanka

İşte öyle yapmaman lazım. Sınırlarını çizmezsen herkes deler geçer.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hayattaki amacın ve hedeflerin nedir ? Büyük Amaçlar ,küçük amaçlar ve bunlara yönelik hedefleri belirle. Bunlara uymayan kişileri salla gitsin .

Spectre_zz

80+ Bronze
İşte öyle yapmaman lazım. Sınırlarını çizmezsen herkes deler geçer.
kanka şöyle diyeyim benim ayarım pek yok nasıl çizeceğimi bilmediğim için sinirlenirsem çok agresif tepki veriyorum ve o kişi düşman olarak görmeye başlıyor beni bu olmasın diye de tepki vermiyorum yani arası yok bende erilliği kaybetmeden nasıl o çizgiyi çekicem?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayattaki amacın ve hedeflerin nedir ? Büyük Amaçlar ,küçük amaçlar ve bunlara yönelik hedefleri belirle. Bunlara uymayan kişileri salla gitsin .
şu an için üniyi kazanmak. hedefe uymayanları sallamak verdiğiniz en güzel tavsiye olabilir teşekkür ederim

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reis Ozan Usta Youtube kanalına gir ilk baştan video başlıklarına bak . Ne yapman gerektiği hakkında fikir olur. Dini yönünü maneviyatını güçlendirmek istersen Hayalhanem kanalına gir ilgini çeken videoları izle.(İlla bir şeyler okumalıyım dersen de Risale-i Nur Oku)

SAGE

80+
sussana kanka kötülerim :giggle:
(ben de aula kulanıyorum)

kanka allah benden umudu kesti kaç kere tövbe edip namaz kıldım falan da hep dinden çıkıyorum bi şekilde artık yüzüm yok allaha dönmeye
Fatih Cıtlak, "Allah'a karşı yüzsüz olun" adlı videoyu izlemelisiniz 2 dk zaten. Birde tüm önyargıları kenara bırakıp "hayat felsefesi 29 ocak 2005 ders 1" adlı videoyu sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim. Kendi hayatımda üzerinden çok ders çıkarmıştım çünkü çok mantıklı yerlere değinmişti. Allah'tan ümit kesilmez. Aklınıza takılan soruyu Prof.Dr. Mahmud Esad Coşan ismi ile aratıp sualinizden bahsettiği sohbetlerini dinleyebilirsiniz.

Spectre_zz

80+ Bronze
Reis Ozan Usta Youtube kanalına gir ilk baştan video başlıklarına bak . Ne yapman gerektiği hakkında fikir olur. Dini yönünü maneviyatını güçlendirmek istersen Hayalhanem kanalına gir ilgini çeken videoları izle.(İlla bir şeyler okumalıyım dersen de Risale-i Nur Oku)
Şöyle diyeyim ben hem din acisindan tanriya bagli olmak istiyorum ve muslumanlik olmak zorunda degil, tanriyla baglarimin saglam olmasini istiyorum. Ve herkes tarafindan övülen ve idol olarak görülen bir adam olmak istiyorum 20 25 sene sonra ve o mindsetin bende su an olmasi lazim ki ona gore calisayim hayatimdaki her sey icin. Adam olmayi ogrenmek istiyorum kısaca (adamlıktan kastım kavga etmek laf dalasina girmek vs. Degil calisma ve azim olarak insanlara nasil davranilacagi konusunda da ayni sekilde adam gibi)
Fatih Cıtlak, "Allah'a karşı yüzsüz olun" adlı videoyu izlemelisiniz 2 dk zaten. Birde tüm önyargıları kenara bırakıp "hayat felsefesi 29 ocak 2005 ders 1" adlı videoyu sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim. Kendi hayatımda üzerinden çok ders çıkarmıştım çünkü çok mantıklı yerlere değinmişti. Allah'tan ümit kesilmez. Aklınıza takılan soruyu Prof.Dr. Mahmud Esad Coşan ismi ile aratıp sualinizden bahsettiği sohbetlerini dinleyebilirsiniz.
Tamam bakicam

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
...
Hocam, hiç günlük tutmayı veya düşünce yazısı yazmayı denediniz mi? Birazcık yardımcı olur diye düşünüyorum.

ben insan bağımlısıyım insanları aşırı seviyorum ve insanlarla konuşup iletişim kurmazsam moralim bozuluyor. Bu yüzden de biri bir şey diyince ya da bir hareketine çok bozulabiliyorum neden öyle yaptı diye çok düşünüyorum
Bu bende de var. O yüzden genelde boş durmadan konuşmalara katılmak isterim. Hakaret edince de gün boyu hatta birkaç gün düşünürüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,641
Üyeler
164,353
Son üye
sadrazam ikram
Top Bottom