Neler Yeni

Kendimi geliştirmek için nereye girebilirim

Boph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
salih güven
Herkese merhaba grafik tasarım ile ilgileniyorum sertifikam falan var üniversiteye ise daha 2 sene var bu süre zarfında kendimi daha çok geliştirmek için her hangi bir firmaya girebilirmiyim yada nasıl giricem teşekkürler

beratk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
m. berat koç
Herkese merhaba grafik tasarım ile ilgileniyorum sertifikam falan var üniversiteye ise daha 2 sene var bu süre zarfında kendimi daha çok geliştirmek için her hangi bir firmaya girebilirmiyim yada nasıl giricem teşekkürler
fabrikaların stajyer öğrenci tarzında alımları oluyor onları araştır gerçekten güzel maaşlar veriyor diye biliyorum biir de sektörde olduğum için diyorum havacılık konusunda bakın ülkemizde bu alanda çok açık var

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ömer YILDIRIM
Bu işlerle Uğraşan Firmalara Bakıp Takip etmen lazım bende bu işle geçen yaz uğraştım Ben Tanıdığım Kişinin Matbaasına gidip orda Grafik Tasarım olarak çalıştım İşte Montaj üzerine çalıştım Ustanın Yanında Bu şekilde 3 ayda Adobe illustrator İle İlgili bir çok şey öğrendim parada kazandım.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Startup düşünebilirsin.

Boph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
salih güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fabrikaların stajyer öğrenci tarzında alımları oluyor onları araştır gerçekten güzel maaşlar veriyor diye biliyorum biir de sektörde olduğum için diyorum havacılık konusunda bakın ülkemizde bu alanda çok açık var
havacılık konusunda bilgim yok olsa güzel olur aslında ilgim var havalcılığada ama üniversite öğrencisi değilim nereye gireceğimki yada nere beni alsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Startup düşünebilirsin.
bu tür şirketleri nereden bulabilirim bide şey mailmi atmam gerekiyor kendimi geliştirmek istiyorum falan diye

beratk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
m. berat koç
havacılık konusunda bilgim yok olsa güzel olur aslında ilgim var havalcılığada ama üniversite öğrencisi değilim nereye gireceğimki yada nere beni alsın
aslında şuan işe alımlar çok zor lakin sürecin geçmesini bekle thy pegasus sunexpress bunları internet sitelerinden ve instadan takip et ilan açıyorlar ilanlara katılırsın

Boph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
salih güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aslında şuan işe alımlar çok zor lakin sürecin geçmesini bekle thy pegasus sunexpress bunları internet sitelerinden ve instadan takip et ilan açıyorlar ilanlara katılırsın
onun dışında şirketlere nasıl girebilirim bu tasarım firmaları reklam falan

Top Bottom