Önceden mat testi çözmeyi severdim şimdi zevk almıyorumBelkide odak problemin vardır.
Ben de kendimi saatlerce bir şeye veremiyorum.
Kahve içmeden ve bol bol uyumadan düzelmiyor bendeki
Bunun sebeplerinden biride uğraştığın şeyin karşılığını alamayacağına olan inancın.Önceden mat testi çözmeyi severdim şimdi zevk almıyorum
Odak problemin olabilir bende öyleyim hiçbir dersi dinleyesim gelmiyor.Önceden derslerimi aksatmadan yapar oyun oynamak pek fazla aklıma gelmezdi.
Pandemi dönemine girince dersleri aksatıp çok oyun oynamaya her yerde aklıma oyun geliyor
Kendimi Nasıl Toparlayabilirim?
İmzandaki sistem kimde olsa aklına oyun gelir.Önceden derslerimi aksatmadan yapar oyun oynamak pek fazla aklıma gelmezdi.
Pandemi dönemine girince dersleri aksatıp çok oyun oynamaya her yerde aklıma oyun geliyor
Pandemi döneminde neredeyse herkes aynı,bir süre boyunca yapabilirsen hiç oyun oynama ve youtubedan videolarını izleme kısayolları masaüstünden kaldır bu sürede film izle,dizi izle,kitap oku,derslerine çalış kendini hazır hissettiğin zaman oyuna yavaş yavaş günde 1-2 saat oynayarak başla (Ben de bir ara aynı senin gibiydim böyle yaptım şuan günde 1-2 saat oyun oynuyorum onun dışında derslere de neredeyse hepsine katılıyorum) İnşallah yararlı olur ama olurda düzelmezsen durum devam ederse benim tavsiyem oyunları silÖnceden derslerimi aksatmadan yapar oyun oynamak pek fazla aklıma gelmezdi.