git reddite orda aç bu konuyu ayrıca derslerine falan çalış biraz.siz neden beni zorbalıyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
anlıyormusun az önce yazdıklarımı ben iyi değilim siz neden redditeki intihar grupları gibi doğru söz etmiyorsun
anlıyormusun az önce yazdıklarımı ben iyi değilim siz neden redditeki intihar grupları gibi doğru söz etmiyorsun
ne yaşıyor busende git cocain iç skik
öğrenciyim kardeşim nerde iş bulucam yaz tatiline kadar işte çalışamam
Eskiden mahalle abileri olurdu öğütler veren. Şimdi onlar kalmadığı için bunlar bu halde bence. Benim neslin Z kuşağının daha doğrusu 98 2003 arası doğanların bence yeni yetmelere en büyük ayıbı bu. Biz dayak yedik de bunlar yemedi işte bundan böyle oluyo. Şimdi beni eskiden döven mahalle abisini anlıyorum iyiki dövmüştm kardeşim m bu kafayla devam et sen
doğru dedin pampa vallaEskiden mahalle abileri olurdu öğütler veren. Şimdi onlar kalmadığı için bunlar bu halde bence. Benim neslin Z kuşağının daha doğrusu 98 2003 arası doğanların bence yeni yetmelere en büyük ayıbı bu. Biz dayak yedik de bunlar yemedi işte bundan böyle oluyo. Şimdi beni eskiden döven mahalle abisini anlıyorum iyiki dövmüş
bu konuyu redditte açarsa pc başında ağlamaya başlargit reddite orda aç bu konuyu ayrıca derslerine falan çalış biraz.
bu olgun bir insanın diyeceği bir şey değil, erkekliğin varsa git kıy o zaman canına cesedini de at ailenin önüne değeri anlarlar o zaman. insan az güçlü oluyum der sen bu gidişle zaten fazla yaşayamazsın. 15 yaşındasın diyede cennete girmessin dostum arkanda yıllarda vicdan acabı çekecek bi anne baba bırakıyorsun. eziyet içinde yaşatacaksın onları. kolay mı lan canına kıymak, burası psikoloji forumu değil arkadaş. günde en az 1 tane şöyle eleman denk gelir zaten.kendimi kesmek ve öldürmek istiyorum cesedimi ise aileme vermek istiyorum ailem belki öyle değerimi anlar