Neler Yeni

Kendimi öldürmem için bir sebep söyle

lta.xlr5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
lxmax4dxmax
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
beni zorbalama beni yargılama beni anlamaya çalışmıyorsan selametle git baba parası yok bende bende kanser bir baba var ve yarın öbür gün hayatta yaşayıp yaşamıycağını biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

cocuk olduğun için neden cenneette gidesin n nennnnnnrde yazıyo yada dinde 18 yaş altı cocukmu sayılıyo sanıyosun
sen sktr git baba parası ye

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
XXXX
beni zorbalama beni yargılama beni anlamaya çalışmıyorsan selametle git baba parası yok bende bende kanser bir baba var ve yarın öbür gün hayatta yaşayıp yaşamıycağını biliyorum

sen sktr git baba parası ye
tm kardeşim m bu kafayla devam et sen

• Beğen

lta.xlr5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
lxmax4dxmax
Bazen şöyle konularda Gri Caneri özlüyorum gerçekten adam en azından paragraf paragraf destek veriyordu.
Hangi ilaçları kullandın? Ders çalışıp işsiz kalacağını da düşünme iyi bir üniversiteden mezun olursan istesen de işsiz kalamazsın.
prozac abifily rixperdal iğne ve hap attex keday daha sonra bıraktım hiç birini

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
okr
ülkemde olan olaylar beni yıprattı okullun bana verebileceği bir şey olmadığını biliyorum aldığım maaşla bırak kiramı karnımı doyuramıycağımı biliyorum kendimi kesmek ve öldürmek istiyorum cesedimi ise aileme vermek istiyorum ailem belki öyle değerimi anlar
ölüm dışında her şeyin elbet çaresi var. güçlü kalmaya çalış paran mı yok git bir yerde çalış hayatın mı kötü düzeltmeye bak

lta.xlr5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
lxmax4dxmax
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
okr
sende git cocain iç skik

öğrenciyim kardeşim nerde iş bulucam yaz tatiline kadar işte çalışamam
haftasonları çalışabileceğin iş elbet vardır zamanında dönercide çalışmıştım okuldan çıkıp 4 te gidiyordum akşam 10-11 gib çıkıyordum ona göre para veriyordu

ProfessionWolf

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
916
İsim
Buğra
ülkemde olan olaylar beni yıprattı okullun bana verebileceği bir şey olmadığını biliyorum aldığım maaşla bırak kiramı karnımı doyuramıycağımı biliyorum kendimi kesmek ve öldürmek istiyorum cesedimi ise aileme vermek istiyorum ailem belki öyle değerimi anlar
git öldür kendini cesaretin varsa burası teknoloji forumu allah aşkına dert tasa söyleme yeri değil söyleyecekseniz de böyle değil daha küçüksün anlıyorum ama hayat oyundan ibaret değil forumda artık herkes öldürücem kendimi çok mutsuzum ülkenin durumu berbat kendimi öldürücem kesicem sanki kurban kesiyor hayat bu üzülürsün mutlu olursun yaşayacaksın bunları cidden komiksiniz sadece sana demiyorum son zamanlarda forumda böyle konular aşırı çoğaldı bakmayıp geçiyordum ama yeter yani

Ali Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Ali
Kardeşim annen babana geçmiş olsun acil şifalar dilerim de sen sorunlu gibisin biraz. Sana yardımcı olmaya çalışanlara vermeye çalıştığın cevaplar hiç doğru değil.

lta.xlr5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
lxmax4dxmax
Kardeşim annen babana geçmiş olsun acil şifalar dilerim de sen sorunlu gibisin biraz. Sana yardımcı olmaya çalışanlara vermeye çalıştığın cevaplar hiç doğru değil.
tamam özür dilkerim seni bir arkadaşım benzettim seningi iyi birisi kardeşim bir senle iyi anlaşırım herhalde

git öldür kendini cesaretin varsa burası teknoloji forumu allah aşkına dert tasa söyleme yeri değil söyleyecekseniz de böyle değil daha küçüksün anlıyorum ama hayat oyundan ibaret değil forumda artık herkes öldürücem kendimi çok mutsuzum ülkenin durumu berbat kendimi öldürücem kesicem sanki kurban kesiyor hayat bu üzülürsün mutlu olursun yaşayacaksın bunları cidden komiksiniz sadece sana demiyorum son zamanlarda forumda böyle konular aşırı çoğaldı bakmayıp geçiyordum ama yeter yani
ülkenin durumuna bakda konuş

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Polat Bey
tamam özür dilkerim seni bir arkadaşım benzettim seningi iyi birisi kardeşim bir senle iyi anlaşırım herhalde

ülkenin durumuna bakda konuş
Geçmiş olsun ama sana yardım etmek isteyenlere bile yok olmaz böyle olmaz diye ters cevap veriyorsun sorunu çözmeye odaklı değilsin

• Beğen

lta.xlr5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
lxmax4dxmax
Geçmiş olsun ama sana yardım etmek isteyenlere bile yok olmaz böyle olmaz diye ters cevap veriyorsun sorunu çözmeye odaklı değilsin
sana hayat hikayemi anlatsam dinlermisin daha sonra beni anlarsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,741
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom