Neler Yeni

Kendimi öldürmem için bir sebep söyle

lta.xlr5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
lxmax4dxmax
ülkemde olan olaylar beni yıprattı okullun bana verebileceği bir şey olmadığını biliyorum aldığım maaşla bırak kiramı karnımı doyuramıycağımı biliyorum kendimi kesmek ve öldürmek istiyorum cesedimi ise aileme vermek istiyorum ailem belki öyle değerimi anlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Polat Bey
Psikolojik destek alman lazım bu kafayla çok yaşamazsın

lta.xlr5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
lxmax4dxmax
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
babam kanser annem kalp hastası ve psikolojik sıkıntıları var ben demiyormuyum sanıyorsun aileme diyorum sen erkek adamsın diyor yada geçiştiriyorlar babama diyorum bana psikolojik tedavi lazım diyorum ama babam benim kemoterapim'e zor para yetiyor ilaçlarıma anca ve bana psikolojik tedavi alamıycağını söylüyor devlet hastanesine sıra alamıyorum delircem en son 1 buçuk ay önce gittim sinirlendim bütün ilaçları gene bıraktım hiç birşeye tahamülüm yok arabaya kornaya
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeşim kullandığım ilaçlar günümü etkliyor hiçbirşey yapamıyorum anlıyormusun ilaçları kullanamam

bir zeki sensin ben malım zaten knk

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
XXXX
ülkemde olan olaylar beni yıprattı okullun bana verebileceği bir şey olmadığını biliyorum aldığım maaşla bırak kiramı karnımı doyuramıycağımı biliyorum kendimi kesmek ve öldürmek istiyorum cesedimi ise aileme vermek istiyorum ailem belki öyle değerimi anlar
sadece yeni ergenliğe girmişsin

lta.xlr5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
lxmax4dxmax
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygunsuz davranış
bence alakası yok çünkü ailesine değer veren biri için bu duygular normal
sen bakma o gerizekalıya hayattan soğudum ben yarın öbürgün bende kendimi kesecem kurtulacam ama önce liseli bir işsiz olmam lazım ki hayatımı sonlandırayım öyle değilim yada 15 yaşımda kendimi öldürüp cennete gireyim seç birini

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
XXXX
sen bakma o gerizekalıya hayattan soğudum ben yarın öbürgün bende kendimi kesecem kurtulacam ama önce liseli bir işsiz olmam lazım ki hayatımı sonlandırayım öyle değilim yada 15 yaşımda kendimi öldürüp cennete gireyim seç birini
cennete gideceğini nerden biliyosun

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

lta.xlr5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
lxmax4dxmax

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
XXXX
cocuk olduğun için neden cenneette gidesin n nennnnnnrde yazıyo yada dinde 18 yaş altı cocukmu sayılıyo sanıyosun

lta.xlr5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
lxmax4dxmax
siz neden beni zorbalıyorsunuz

cocuk olduğun için neden cenneette gidesin n nennnnnnrde yazıyo yada dinde 18 yaş altı cocukmu sayılıyo sanıyosun
anlıyormusun az önce yazdıklarımı ben iyi değilim siz neden redditeki intihar grupları gibi doğru söz etmiyorsun

anlıyormusun az önce yazdıklarımı ben iyi değilim siz neden redditeki intihar grupları gibi doğru söz etmiyorsun

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,824
İsim
Doruk
Bazen şöyle konularda Gri Caneri özlüyorum gerçekten adam en azından paragraf paragraf destek veriyordu.
Hangi ilaçları kullandın? Ders çalışıp işsiz kalacağını da düşünme iyi bir üniversiteden mezun olursan istesen de işsiz kalamazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,731
Üyeler
161,332
Son üye
Kaizen11
Top Bottom