Neler Yeni

Kendimi valorant da nasıl geliştirebilir im

BIGSHOT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ibrahim ACAR
bende yeni başladım Valorant'a baya sardı oyunları video alıyorum beğendiğim vuruşları sosyal medyada paylaşıyorum.

kendini geliştirmek için bileğin alışık olacak CS geçmişin çok olmadığı için biraz geç olur ama tavsiyem derecesiz/dereceli girme poligonda botları vur one tap çalış yani kafaya tek mermi akabinde günlük 5-6 ölüm maçına gir kill sayıları arttıkça anlayacaksın daha sonra taktik videoları izleyebilirsin, derecesizde takılabilirsin

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Selamün aleyküm arkadaşlar .
Ben 2020 mayis-hazirandan itibaren valorant oynuyorum.
Bu benim ilk bu tarz oyunum denilebilir .
Csgo yillar öncesinde bile dikkatimi çekmiyordu 300 saatim bile yoktur oyunda ve oyuzden suanki insanlar gibi aimim yok.
İste valorant çıktı bende aimimi geliştirmeye başladım ve şuanda gold-plat-dia arası bi oynayisa sahibim.
Ama yaşça çok küçük kardeşlerim bile yıllar öncesinden cs den gelmiş bi aimleri olduklarından dolayı cok iyi oynuyorlar ve bunu kiskanmiyor değilim.
butarz iyi oynayan insanlar gibi oynamak için ne yapmam lazım.
Aimimi ne kadar sürede bu tarz oyuncular gibi cok iyi yapabilirim.
Günlük nasıl nerede ne yaparak aimimi cok gelistirebilirim.
Bende istiyorum immo-radyant seviyesinde oynamak ama bi geçmişim olmadığından suanlik okadar oynayamiyorum.
Sizce neler yaparak ne kadar sürede bu seviyelere gelebilirim?
Hocam elonuz nedir?

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Hellian'ın Valorant aim geliştirme videosunu izle ve uygula.

war20anty

80+ Bronze
Sporcuları izle nasıl peek atıyorlar, nasıl aim koyuyorlar ve sende bunu dereceli maçlarda dene. Tabi ekipmanlarında performansa etkisi var. Ve günlük oyna dereceli girmesen bile aim ısındır ki aimin bozulmasın.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,228
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Top Bottom