Doom ve bazı düşünceler insanlara karşı acıma duygumun olmamasını sağladı tavsiye ederim şuanda yalnız kalpsiz biriyim hiç bir dostum yokHocam doom eternal veya bol öldürmeli oyun oynayaın acıma duygusunu yok ediyoe giib bir şey
Allah'a şükür o kadar değilim ama sen bi doktora git.Bendede aynı sorun var mesela bir sorunum daha var
Beynim bana bazen diyorki şunu yapcaksın yapmazsan bir daha yaşayamayacaksın
Bazen diyoki şuraya tükür yoksa altınızdaki araba ev vs. her şey gidecek
Bende bunları yapıyorum emrediyor birşeyler yaptırtıyor zorla,
Bazen diyor instagramda karşıma video çıkıyor bunu sonuna kadar izleyeceksin,
@Abdullah Hacıgül abinin videosunu izliyorum diyoki bana bunu sonuna kadar son sesle izleyeceksin karşına video (reklam) çıkarsa yakında öleceksin yada burdan taşınacaksın diyor, çok korkuyorum beni delirtti
Ciddi misin?Allah'a şükür o kadar değilim ama sen bi doktora git.
Benim kafamda biri var hep bana diyorki sen kötü birisin ondan yanlızsın herkes senden ölümüne nefret ediyor ondan böylesin zayıf ezilen birisin bazen ağladığımda cidden mi ağlıyor musun zayıf mısın lan sen ağlamıyacaksın zayıflar ezilenler ağlar sadece güçlü olmak istiyorsan acımasız ve duygusuz olucaksınCiddi misin?
Psikolojim bozulmuş olabilirmi?
Ya yok emrediyor onu yapmassan araban olmayacak onu yapmassan csde çok kötü oynayacaksın istediği şeyler de çok saçmaÖlecem falan diyon ne bilim .d Kontrolünü sağlaman lazım bence.
Aynı şeyden ben muzdaribim. Galiba bende köklü bir değişim gerekli.Ciddi misin?
Psikolojim bozulmuş olabilirmi?
Nasıl yani ne yapmalıyım?Aynı şeyden ben muzdaribim. Galiba bende köklü bir değişim gerekli.
Üzfü hocam bende hala sapım amannn ben sosyal hayatımı koruyorummDoom ve bazı düşünceler insanlara karşı acıma duygumun olmamasını sağladı tavsiye ederim şuanda yalnız kalpsiz biriyim hiç bir dostum yok
Bir şey yapın demiyorum hocam. Bende de aynısı oluyor devamlı beynim bir emir veriyor yapmazsam devamlı olabilecek en kötü sonuçlar olacakmış gibi düşünüyor.Nasıl yani ne yapmalıyım?
Sap olayım ama sırtımı dayayacağım bir kişi olsun yeter güveneceğim dost diyeceğim birisiÜzfü hocam bende hala sapım amannn ben sosyal hayatımı koruyorumm