Neler Yeni

Kendinizden küçük bir kızla evlenilirmi veya sevgili olunurmu ?

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Sıkıntısı yok. Başkalarının sevgilisi daha doğmamış mesela. O yüzden yaşın bir önemi yok.
Tabii olgunluk önemli

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İyi forumlar arkadaşlar aklıma takıldı özellikle abileri dinlemek istiyorum sizce kendimizden küçük birisiyle sevgili olunurmu yoksa kendi yaşıtımızlamı olmak daha iyi ?
Olunur tabi ama sizin yaşlarınız önemli bu durumda. Sen 20 kız 16 olursa kız daha çocuk sayılacağı için kafalar uyuşmayabilir. Sen 30 kız 25 falan olursa artık belirli bir olgunluğa geldiği için sorun olmaz diye düşünüyorum.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
2 3 yaş max çünkü ilersinde kafalar uyusmiyacak.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
İyi forumlar arkadaşlar aklıma takıldı özellikle abileri dinlemek istiyorum sizce kendimizden küçük birisiyle sevgili olunurmu yoksa kendi yaşıtımızlamı olmak daha iyi ?
18 yaşındaki bir kız ile ilişkin var ise sen 18 yaş üstündeysen bu yasal olmuyor 18 olmasını beklemek zorundasın ikinizde 18 yaşının altındaysa çocukça ilişkiler sorun olmaz genede çok bu tür aşk meşk işlerini önermiyorum (18 yaş altı iseniz)

Berke Fitness

80+ Bronze
1-2 yaşsa bir sey olmaz ben 11im ama surekli 9 ve 10lara takiliyorum red yersem en azindan tanimiyorlar sorun olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
İki kişide yetişkinde sorun olmaz ama eğer okulda 1 yaştan fazlası sorun olur bence çünkü okulda yaş farkını hissedebiliyorsun.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,298
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Zihinsel gelişimini tamamlamışsa bireyler yaşın bir önemi yoktur. Önemli olan partnerinle aynı ideoloji'de/görüşte olmak. Birbirleriyle uyumlu olmaları ve sağlıklı iletişim kurabilmeleri önemli.
Bu konuda çok güzel bir anime var ' Koi wa ameagari no you ni' diye, ***** romantizm dizileri gibi değil konu ve duygular çok iyi işlenmiş, izlemenizi öneririm.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Olması gerekenin bu olduğu kanaatindeyim.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Eşimle aramda 4 yaş var. Tanıştığımızda ben 25, o 21 yaşındaydı. Şimdi ben 31, o 27 yaşında. 18 yaş üstü olduktan ve abartı yaş farkı olmadıktan sonra çok bir önemi yok.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,410
İsim
Diyarhan
Bedensel olduğu kadar zihinsel de küçükse hayır evlenmem.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
18 yaş üstü olduktan ve abartı yaş farkı olmadıktan sonra çok bir önemi yok.
Aynen görüşüm budur. Belirli bir yaştan sonra belirli yaş farkına kadar sorun yok.
Bizim bir hoca vardı, erkekleri çevresine toplayıp öğüt verirdi "kendi yaşıtlarınıza teyzeniz gözüyle bakın, her zaman kendinizden yaşça küçük biriyle evlenin" diye.
S alak gibi dinlemedim, hep yaşça büyük kızlarla çıktım :D

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ya şöyle diyeyim, bana göre 20 yaşındaki bir kız ile 24 yaşındaki bir erkeğin sevgili olması gayet normal bence, fakat o 4 yaş farkı yetişkinlerde normal. 18 yaşında olsam ben 14 yaşındaki biriyle sevgili olmam örneğin :)

Top Bottom