KENDİNİZE KATTIĞINIZ EN İYİ ŞEY

sizce kendinize kattığınız en iyi şey nedir
örnek:kitap okuma alışkanlığı edinmek
giyinmeyi öğrenmek vs
Spor olabilir. Kendime kattığım en iyi şey. GYM'e yazılmak, zaten daha önceden de gidiyordum fakat son 3-4 aydır tekrardan başladım ve gayet huzurlu ve mutlu hissediyorum. Kendime geldim resmen..

sadece bilgisayar kulanmayı öğrenmek rahat bir yaşam istiyorum fazlasına gerek yok azınında

Saçımı uzatmak(özgüvenimi cidden arttırdı)
Çok küçük yaşlardan beri(7) ingilizce öğrenme çabam.

şu anki ilişkim olabilir

Kitap okuma alışkanlığı edinmek, bazı farklılıklarımın farkına varıp psikiyatriste gitmek.

ingilizce ogrenmek, tabii ki su an o kadar da iyi olmadigini biliyorum ama ileride gelistirecegimden eminim, farkli ulkelerdeki insanlarla konusmak cok hosuma gidiyor... cografyayi da cok seviyorum

• Muhteşem
Reaksiyonlar: NLE.
Askeri okulda okumak ve normal bir insanın yaşayamacağı şeyleri yaşamak.

Birçok erkeğin halayini kendime kattım. Kendi saçımı kendim kesiyorum, 0 masraf - 0 berberin gıcık konuşmaları.
Yanlar beyaz üstü kalsın şeklinde yaparım. İster fazla uzatırım üstü ister çok az tutarım.

Pandemide öğrendim çünkü dışarı çıkmak yasaklanmıştı işe gitmiyordum ve koştum saç makinesi aldım kötü kessem direk kel yapıcaktım 1 haftaya uzar düşüncesiyle.
İlk denemede bile Evdekiler şaşırdı :D

sizce kendinize kattığınız en iyi şey nedir
örnek:kitap okuma alışkanlığı edinmek
giyinmeyi öğrenmek vs
ingilizcemi geliştirmek , iletişim ve sorumluluklarımı büyük oranda gerçekleştirebilmek diyebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,753
Üyeler
184,345
Son üye
DonarAtik
Geri