Kene Ne Kadar Ciddi ?

Üzüldüm, bilinçsizce çıkarılırsa tehlikeli onun dışında sorun olmaz kolay kolay.
Herhalde bana denk gelse idi mağara adamı taktiği gibi 2-3 fiske vurur umursamaz idim diye düşünüyorum.
adanada sıfır bir çekilen yer de var new yorktan fırlama yer de var neresi
O kadar da fark yaratır mı ki ? Canım ilçem kozan

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Sırf şu kene muhabbetinden ötürü evde hayvan beslemeye karşıyım ya cidden bir insan kendine bile yetinemiyorken nasıl evcil hayvan yüküne girebiliyor hala anlamış değilim, bana göre çok büyük lüks ve külfet ya hayvan beslemek.

Sırf şu kene muhabbetinden ötürü evde hayvan beslemeye karşıyım ya cidden bir insan kendine bile yetinemiyorken nasıl evcil hayvan yüküne girebiliyor hala anlamış değilim, bana göre çok büyük lüks ve külfet ya hayvan beslemek.
4-5 yıldır bakıyoruz ilk vaka şu an
Mağara adamları o yüzden az yaşıyordu :D
Kene olduğu aklıma gelmez düz böcek sanardım ve fotoda da gözüktüğü gibi çok küçük kesin normal böcek sanardım

4-5 yıldır bakıyoruz ilk vaka şu an

Kene olduğu aklıma gelmez düz böcek sanardım ve fotoda da gözüktüğü gibi çok küçük kesin normal böcek sanardım
Kardeşin akıllı çocukmuş demekki :D Bi cips falan ayarlayında korkmuştur, unutsun bari.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bizim ülkede insanlar aşırı kötü bakıyor. Bir kişinin evinde kedinin kokusunu bile almazken başka birisinin evinde kedi kokusundan eve giremiyorsun. Bakan kişi çok önemli. Mesela ucuz mama ve kum ile bakılmıyor. Ek masraf hepsi. Düzenli aşıları vs. hayvan bakmak ucuz bir şey değil günümüzde. Bunları düzenli yaptırmak lazım.

Kardeşimi kene ısırdı. Fark ettikten 15-20 dakika sonra hastaneye götürdüler ve kene imiş. Daha çok küçüktü ya bebek kene yada daha kan emmeye başlamadı bilmiyorum hastanede kan almışlar ve tetanoz vurmuşlar. Şimdi kardeşim gelmiş önümde "3 güne öleceğim" diyor :D
hastaneye gittiyseniz bosverin gerisi doktorlarin derdi . zaten kene hastaneye gittikten sonra sıkıntısı olmayan bişe ama kardeşini korkut biraz güzel zevk alırsın.

beni küçükken çöp konteynerinin yanina koyup fotoğraf çekmişler, bi gün kahvaltıda seni çöpten bulduk diyip gostermislerdi ne üzülmüştüm

Valla çok korktuğum birsey beni ısırsa büyük ihtimal fark etmem. Fark etsem çıkarırım cımbızla namussuzu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,380
Üyeler
199,772
Son üye
ElFatiha

Geri