ilk 3 filmi izlemen yeter fakat disney+ ın en iyi dizisi olarak gösterilen mandalorian'ı izlemek için filmlere gerek yokDiziyi anlamak için diğer Star Wars filmlerini izlemek gerekiyor mu?
Evet. Ayrıca jedi fallen order oyununu da oynamanız veya izlemeniz gerekiyor canon a dahildir.Diziyi anlamak için diğer Star Wars filmlerini izlemek gerekiyor mu?
şu kadın niye hala star wars'ta anlamıyorum.Böyle güzel , anlamı olan bir karakteri böyle senariste verirseniz bundan daha iyisi çıkmaz zaten. Bence dizinin ismi obi wan kenobi değilde Leia's Escape olmalıymış. Gerek kovalama sahneleri , gerek third sister olsun hiç beğenmedim.
jedi fallen order a gerek yok ki hatta ot yi izlemese bile olurEvet. Ayrıca jedi fallen order oyununu da oynamanız veya izlemeniz gerekiyor canon a dahildir.
Second sister ve cal kestis in vaderın elinden kaçması vs canon hikayedir. Obi wan kenobi ile hikayesi çoğu yerde kesişmektedir. Kaynakşu kadın niye hala star wars'ta anlamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
jedi fallen order a gerek yok ki hatta ot yi izlemese bile olur
hocam cere engisizyoncu değilSecond sister ve cal kestis in vaderın elinden kaçması vs canon hikayedir. Obi wan kenobi ile hikayesi çoğu yerde kesişmektedir. Kaynak
İzlemesede olur fakat hikayenin detaylarını farketmesi açısında iyi olur. Yeni çıkacak olan star wars oyunuda obi wan kenobi zamanında geçecektir.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Cere den bahsetmedim yorumumda second sister dedim.hocam cere engisizyoncu değil