Neler Yeni

Kerimcan Durmazın yeni şarkısı...

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Dostlar kerimcan durmaz yeni şarkı çıkartmış. çoğu kişi klibi övüyor,şarkı bayağı beğenilmiş, bir tiktokçu buna benzer bir şarkı çıkartsa kesin yorumlar nice greek vb dolucaktı. bu kadar linç kültürü yaygınlaşmışken bu adam nasıl bu kadar beğenilmeyi başardı? yani linçlensin demiyorum ama,ya bana şahsen gerçekten kötü geldi. Siz ne düşünüyorsunuz ?
nice greek song good greeks🇬🇷🇬🇷

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Beğenilme mezvsuna girmeyeceğim.
Böyle böyle etkileşim kazanıyorlar. Ben Kerimcan'ın şarkı çıkardığını bilmiyordum. Dün Jahrein izlerken fark ettim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Ahmet Durmuş
Şarkı sahibi şahıs gay olduğu için, lgbt üyeleri o elemanı savundu kolladı yoksa çoğu kişiye göre şarkı b ile başlayan 3 harfli olan bir kelime vardır bildiniz o kelimeyi, aynen onun gibi.
Klip ise yine aynı şekilde, lgbt üyeleri övdü övdü ister istemez biraz etkisi oldu başka kişilerinde klip güzel demesine ama yine aynı olay, b ile başlayan 3 harfli olan kelime gibi o şey (klip demek istemiyorum, Hadise, Hande Yener vs. onların klipleri daha mantıklı).

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
Dostlar kerimcan durmaz yeni şarkı çıkartmış. çoğu kişi klibi övüyor,şarkı bayağı beğenilmiş, bir tiktokçu buna benzer bir şarkı çıkartsa kesin yorumlar nice greek vb dolucaktı. bu kadar linç kültürü yaygınlaşmışken bu adam nasıl bu kadar beğenilmeyi başardı? yani linçlensin demiyorum ama,ya bana şahsen gerçekten kötü geldi. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Şarkının dinlerken 🤢 klbini görünce 🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Ahmet Durmuş
Bugün amatör ekipmanlarım ile kayda girdim 20 saniyelik verse için, ve normalde kendi sözlerimi sesimi altyapılarımı dahi zor beğenirken, bu elemanın yaptığı şarkı ile karşılaştırınca benim 4 kıtalık verse daha iyi geliyor.

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
:sick:
Nice greek song 🇬🇷

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Devletin sırf bu yüzden bile sosyal medyada eli olmalı. Anlamsız, tamamen boş şarkıları direkt kaldırması lazım. Hayır bir vasfı olsa belki ondan dinleniyor diyeceğim vasfı da yok. Kim ünlü ediyor bunun gibileri anlamıyorum. Şekilsiz, şemalsiz biri.

Top Bottom