FightForHonor
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 33
tamam ozaman cpu-z varmı sistemde ?Çalışmıyor
tamam ozaman cpu-z varmı sistemde ?Çalışmıyor
Cpu z yok hiç indirmedimÇalışmıyor
yok değildir ama ekran kartın nedir ve hangi sürücü kurulu ?Cpu z yok hiç indirmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
NZXT CAM var o olabilir mi?
2070 super son sürüm driver kuruluyok değildir ama ekran kartın nedir ve hangi sürücü kurulu ?
ekran kartı whql drıver kurmanı onerırım artı olarak cmd uzerıden sfc/scannow komutu ıle tarat ve yenıden baslat2070 super son sürüm driver kurulu
Ozaman driveri 17 eylülde çikan nvidia driverini yüklermisin pc ye driver sorunu olabilir belki2070 super son sürüm driver kurulu
TamamdırOzaman driveri 17 eylülde çikan nvidia driverini yüklermisin PC ye driver sorunu olabilir belki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde burdaki adimlari uygula reis microsoft dosyalarindan epey hata çikmiş 1den fazla kez
Rehber: Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak
Herkese merhabalar, bu rehberimde sizlere eksik ve bozuk SYS dosyalarını nasıl onaracağınızı söyleyeceğim. İlk olarak CMD yönetici olarak çalıştırmamız gerekiyor. Önemli not: Yönetici olarak çalıştırmadan komutları girerseniz komutlar işe yaramaz. Bu kodları birer birer sıra ile girelim...www.technopat.net
Birde kaspersky yükle windows defender devre dışı kalsin oda sebep olmuş olabilirTamamdır
Rekor bu arkadaşda galiba. Sicili bayağı kabarık.Birde kaspersky yükle windows defender devre dışı kalsin oda sebep olmuş olabilir
aynen bir lm yazdım yazmaz olaydım aynı hata 5 6 kez tekrar ediyor
- Windows+R ile çalıştırı açıp. Temp yazın Enter basın ve içinde bulunan herşeyi tamamen kaldır. Aynı işlemi çalıştıra %temp% yazarakda tekrarlayın.
- @FightForHonor dediği gibi BattleEye yazılımını kaldırın.
- DDU ile ekran kartı sürücünü ve Nvidia Exprience varsa onuda uygulama ve özellikler üzerinden kaldırıp güncel sürücünüzü bu siteden kurun.
- MalwareBytes var diyor sistemde eğer yoksa bir dmp dosyanız eski demektir. Varsa kaldırın o yazılımı.
- MSİ Afterburner kaldırın.
- İnternet sürücüsü hatalı çıkmış buradan indirin internet sürücüsünü.
- EasyAntiCheat hata vermiş sanırım Fortnite hile koruması ya da başka oyunlardan birinin kaldırın bunuda.
- Eksik dosya onarımı yapın ve Windows Update çalıştırın.
- Çipset güncellemesi yapın buradan.
- Sata sürücülerinide güncelleyin.
- BİOS güncellemesi yapın bu rehbere bakarak.
B450M PRO-M2 MAX | Motherboard | MSI Global
Best AMD AM4 B450 Micro ATX motherboard, Turbo M.2, USB 3.2 Gen 1, MSI PROwww.msi.comMesaj otomatik birleştirildi:
Rekor bu arkadaşda galiba. Sicili bayağı kabarık.
Bu arada kral. O dediğin sys dosyası tempin içinde bulunur onu sildirmen gerekir. Yani Cpu-Z bu sys dosyası ait değil. Cpu-Znin sys dosyası farklı benzerlikler olsada.aynen bir lm yazdım yazmaz olaydım aynı hata 5 6 kez tekrar ediyor
anladım hocam ben cpu-z yazınca cpu-z nin sandım hatta senin şu en son açtığın minidump inceleme rehberindede baktım cpu neredeyse aynı addaydı bu hata 150 ydi senin gösterdiğin 149 du bende hata falan olmuştur diye cpu-z dedim Teşekkür ederim düzelttiğin içinBu arada kral. O dediğin sys dosyası tempin içinde bulunur onu sildirmen gerekir. Yani Cpu-Z bu sys dosyası ait değil. Cpu-Znin sys dosyası farklı benzerlikler olsada.
Eyvallah kral.anladım hocam ben cpu-z yazınca cpu-z nin sandım hatta senin şu en son açtığın minidump inceleme rehberindede baktım cpu neredeyse aynı addaydı bu hata 150 ydi senin gösterdiğin 149 du bende hata falan olmuştur diye cpu-z dedim Teşekkür ederim düzelttiğin için