Neler Yeni

Kernel_mode_heap hatası

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
2070 super son sürüm driver kurulu
Ozaman driveri 17 eylülde çikan nvidia driverini yüklermisin pc ye driver sorunu olabilir belki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde burdaki adimlari uygula reis microsoft dosyalarindan epey hata çikmiş 1den fazla kez

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Can
Instagram
https://www.instagram.com/can.php/
Twitter
cnzdmr
Ozaman driveri 17 eylülde çikan nvidia driverini yüklermisin PC ye driver sorunu olabilir belki

Birde burdaki adimlari uygula reis microsoft dosyalarindan epey hata çikmiş 1den fazla kez
Tamamdır

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
  • Windows+R ile çalıştırı açıp. Temp yazın Enter basın ve içinde bulunan herşeyi tamamen kaldır. Aynı işlemi çalıştıra %temp% yazarakda tekrarlayın.
  • @FightForHonor dediği gibi BattleEye yazılımını kaldırın.
  • DDU ile ekran kartı sürücünü ve Nvidia Exprience varsa onuda uygulama ve özellikler üzerinden kaldırıp güncel sürücünüzü bu siteden kurun.
  • MalwareBytes var diyor sistemde eğer yoksa bir dmp dosyanız eski demektir. Varsa kaldırın o yazılımı.
  • MSİ Afterburner kaldırın.
  • İnternet sürücüsü hatalı çıkmış buradan indirin internet sürücüsünü.
  • EasyAntiCheat hata vermiş sanırım Fortnite hile koruması ya da başka oyunlardan birinin kaldırın bunuda.
  • Eksik dosya onarımı yapın ve Windows Update çalıştırın.
  • Çipset güncellemesi yapın buradan.
  • Sata sürücülerinide güncelleyin.
  • BİOS güncellemesi yapın bu rehbere bakarak.

Birde kaspersky yükle windows defender devre dışı kalsin oda sebep olmuş olabilir
Rekor bu arkadaşda galiba. Sicili bayağı kabarık.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
  • Windows+R ile çalıştırı açıp. Temp yazın Enter basın ve içinde bulunan herşeyi tamamen kaldır. Aynı işlemi çalıştıra %temp% yazarakda tekrarlayın.
  • @FightForHonor dediği gibi BattleEye yazılımını kaldırın.
  • DDU ile ekran kartı sürücünü ve Nvidia Exprience varsa onuda uygulama ve özellikler üzerinden kaldırıp güncel sürücünüzü bu siteden kurun.
  • MalwareBytes var diyor sistemde eğer yoksa bir dmp dosyanız eski demektir. Varsa kaldırın o yazılımı.
  • MSİ Afterburner kaldırın.
  • İnternet sürücüsü hatalı çıkmış buradan indirin internet sürücüsünü.
  • EasyAntiCheat hata vermiş sanırım Fortnite hile koruması ya da başka oyunlardan birinin kaldırın bunuda.
  • Eksik dosya onarımı yapın ve Windows Update çalıştırın.
  • Çipset güncellemesi yapın buradan.
  • Sata sürücülerinide güncelleyin.
  • BİOS güncellemesi yapın bu rehbere bakarak.

Rekor bu arkadaşda galiba. Sicili bayağı kabarık.
aynen bir lm yazdım yazmaz olaydım :D aynı hata 5 6 kez tekrar ediyor

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
aynen bir lm yazdım yazmaz olaydım :D aynı hata 5 6 kez tekrar ediyor
Bu arada kral. O dediğin sys dosyası tempin içinde bulunur onu sildirmen gerekir. Yani Cpu-Z bu sys dosyası ait değil. Cpu-Znin sys dosyası farklı benzerlikler olsada.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Bu arada kral. O dediğin sys dosyası tempin içinde bulunur onu sildirmen gerekir. Yani Cpu-Z bu sys dosyası ait değil. Cpu-Znin sys dosyası farklı benzerlikler olsada.
anladım hocam ben cpu-z yazınca cpu-z nin sandım hatta senin şu en son açtığın minidump inceleme rehberindede baktım cpu neredeyse aynı addaydı bu hata 150 ydi senin gösterdiğin 149 du bende hata falan olmuştur diye cpu-z dedim Teşekkür ederim düzelttiğin için

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
anladım hocam ben cpu-z yazınca cpu-z nin sandım hatta senin şu en son açtığın minidump inceleme rehberindede baktım cpu neredeyse aynı addaydı bu hata 150 ydi senin gösterdiğin 149 du bende hata falan olmuştur diye cpu-z dedim Teşekkür ederim düzelttiğin için
Eyvallah kral.

Top Bottom