Excator23cm
80+ Gold
Sir Mert Hakan Yandaş varken bu çöp topcuya ne gerek var değil mi xDÇöp topçu. Kendi takımıma gelse takımımı değiştiririm. Neyse ki gelmedi.
Sir Mert Hakan Yandaş varken bu çöp topcuya ne gerek var değil mi xDÇöp topçu. Kendi takımıma gelse takımımı değiştiririm. Neyse ki gelmedi.
Takıldığın nokta bu mu?Takımınız ne?
Ne alaka ki?Takıldığın nokta bu mu?
Feneri tutuyorum ama cidden holiganlık yapmadan düşünüyorum bu aldıklatınızın yanında bu çöpü almanız cidden kötü. Sırf Benfica Gedson'u gıcıklığına salmadığı için bu transfere girişildi.
Yedlin-MHY takası düşünmüş Burak Elmas.Sir Mert Hakan Yandaş varken bu çöp topcuya ne gerek var değil mi xD
Çok iyi olmayabilir ama yıldız bir oyuncu sürpriz yapabilir.Holiganlık yapmadan düşünüyorum bu aldıklarınızın yanında bu çöpü almanız cidden kötü.
Yeni sözleşme imzalanmadı mı? Hatta maaşına 450.000 Euro zam olmuş.Ya ben halen daha Gedson'un geleceğine inanıyorum çünkü son kez bir teklifte bulunmuş diye okudum.
Bilmiyorum, sadece öyle okumuştum. Eyşan...Yeni sözleşme imzalanmadı mı? Hatta maaşına 450.000 Euro zam olmuş.
Yedlin-MHY takasını ilk defa duydumYedlin-MHY takası düşünmüş Burak Elmas.
Gereksiz bilgi: Kazma gitmiş bizim kamerayı kırmış.
Bu arada Mert De Bruyne. Yanlışlık olmasın.
Fenerbahçe instagramda gördüm kameraya top geldiğini.Yedlin-MHY takasını ilk defa duydum
KAMERAYI NAZIKIRMIŞ
Yarın son.Bugün son.
Evet, 8'i sandım.Yarın son.