silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
PS veya PC oyunu olabilir fark etmez. Kesinlikle oynanmalı dediğiniz oyun/oyunlar nedir?
Biraz klasik olacak ama bence RDR2. Oyun dünyasının dönüm noktalarından biri olduğunu düşünüyorum.PS veya PC oyunu olabilir fark etmez. Kesinlikle oynanmalı dediğiniz oyun/oyunlar nedir?
yav at sürme oyununu niye oynasın adamBiraz klasik olacak ama bence RDR2. Oyun dünyasının dönüm noktalarından biri olduğunu düşünüyorum.
ne için öyle dediniz hocam grafik kalitesi yüzünden mi yoksa klavye mousela oynandığı için mş?pc de rdr2 diyene inanma ... sakın oynama
Mesaj otomatik birleştirildi:
yav at sürme oyununu niye oynasın adam
Ohaaaaa rdr2ye de at sürme oyunu demezsin.pc de rdr2 diyene inanma ... sakın oynama
Bende oynamadım ama izlenimlerim iyi değil hoşuma gitmedi şahsenpc de rdr2 diyene inanma ... sakın oynama
Hocam nasıl ya? Oyun her açıdan güzel bence. Sürekli at sürüyoruz ama hikayeye değiyor.pc de rdr2 diyene inanma ... sakın oynama
öyle olum oyunun 40 saatinin 39 saati at sürmeOhaaaaa rdr2ye de at sürme oyunu demezsin.
doğru izlediğim test videoların %100ü at sürme çıktı bu atlar bence rdr3 çıkarsa bence 1 atı bence 10kişi modellesin oyunun %95 ordaöyle olum oyunun 40 saatinin 39 saati at sürme