Kesintisiz güç kaynağı önerisi

Bende ani elektrik kesintisi olmadı yıldırım düştü ve voltaj aşırı yükseldi sonrasında patladı her şey ve elektrikler gitti böyle spesifik bir olay yaşadım ama PSU alacagim UPS yerine. Güzel 750w 80+ Gold bişey işimi görür arkadaşın attığı link gibi ancak bi tık bütçemi aşıyor elbet.
güç kaynağı alacaksan işini fazlasıyla görür bütün korumalara sahip.

Hocam kaliteli dememizin sebebi ani elektrik kesilmelerine karşı korumaları olması
Hiç bir şey olmaz. UPS'a göre tek eksisi elektrikler kesildiğinde o zaman yaptığın bir şey varsa ve kaydetmemişsen sistem hemen kapanacağı için en baştan başlamak bile gerebilir. Ama UPS+kalitesiz psu mu yoksa kaliteli psu almak tabii ki de kaliteli psu almak. Kalitesiz psu ile elektrik kesintisi olmadığında bile sisteme zarar verme riski taşır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada koruma sertifikaları var. Onların olduğu bir psu almanız yeterlidir.

güç kaynağı alacaksan işini fazlasıyla görür bütün korumalara sahip.
Elimde bu kasa ve PSU var. Ya minimum 1500₺ verip daha iyi bir PSU alacam yada hazır PSU olan bir kasa alıcam biraz daha yükseğe buda son tavsiyeleriniz olsun daha fazla oyalamayayim ben sizleri. Cevaplarınız için teşekkürler 😂🙏

Ekler

• Screenshot_2023-05-03-20-08-12-925_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2023-05-03-20-08-12-925_com.android.chrome-edit.jpg
    91.8 KB · Hit: 60
C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
Elimde bu kasa ve PSU var. Ya minimum 1500₺ verip daha iyi bir PSU alacam yada hazır PSU olan bir kasa alıcam biraz daha yükseğe buda son tavsiyeleriniz olsun daha fazla oyalamayayim ben sizleri. Cevaplarınız için teşekkürler 😂🙏
GB PSU'yu kullanıyorsanız bir an önce değiştirin C4 mübarek CS'de bomba kurmana gerek kalmaz.

Elinizde ki psu aşırı kötü. Bütçenizi bağlı bunlardan birini alabilirsiniz.
Daha birçok alternatif var da bütçenizi söylerseniz ona göre önerebiliriz.

Elinizde ki psu aşırı kötü. Bütçenizi bağlı bunlardan birini alabilirsiniz.
Daha birçok alternatif var da bütçenizi söylerseniz ona göre önerebiliriz.
2k diyebilirim normalde 1000₺ye UPS bakacaktim falan ama PSU daha önemli gelmeye başladı artık

2k diyebilirim normalde 1000₺ye UPS bakacaktim falan ama PSU daha önemli gelmeye başladı artık
Üstte attığım ürünler ve bunları öneririm.

Üstte attığım ürünler ve bunları öneririm.
Teşekkürler

N11de kupon ve nays ile alırsan 1900tlye geliyor g pro hydro 750wnhocam.

N11de kupon ve nays ile alırsan 1900tlye geliyor g pro hydro 750wnhocam.
Nays yükledim eski numaraya sonra numara guncellemedim hat kapandı şuan kullanamiyorum ama bakicam o işe 300₺ iyi para biraz daha ekler birde sogutucu alırım diye düşünüyorum

Online UPS en sağlıklısı olacaktır bütçe nedir
Hocam online'a para yetmeyebilir ya 1-2 model var 1000v line interractive olan 1000₺ bütçeye ancak arkadaşlar PSU mu görünce boşver UPS almayı sen PSU al elektrik gitse bile idare eder seni denildi.

Geri