hayırailenden biriyle kavgalı mısın? onunla aynı evde yaşamaktan nefret ediyor musun?
La ne acayip soruhayır
hatırlatma hatırladıkçça üzülüyorumsoda kapaklarıyla taso oynardık mahalle mahalle gezer alır tasla duz yapar oynardık cok guzel gunlerdı suan kı 2010 sonra dogankısıler ıcın uzuluyorum ama bu durum sadece burada yok tum dunyada eskıden gece eve gelmeler gece sokakda kalma vardı sımdı guvenmıyor dısarıya kımse tek sen yasamıyorsundur bu durumu ama guzel gunlerdı keske hep oyle kalsa
ailesiyle demiyorum ailesinden biriyle diyyorumLa ne acayip soru
Ailesiyle kavgalıysa neden hayattan zevk alsın
pazarda mal satıyor sanki :dbenle sevgili olmak isteyen varmi de
Daha küçüksün ve boş bahaneler üretiyorsun. Büyüyünce böyle olmazsın umarım.Sıkıldım, 2020 yılında ergenliğe girdim 13 yaşına tam 11 gün önce,aslında ağustos ayından sonra başladı eylülde bastırdı ekimde yaşıyorum.
Ne kadar mutsuz olduğumu her gün daha iyi anlıyorum,gözlerim bazen kararıyor.
Her gün etrafa bakıyorum,yapacak şeyler arıyorum ama yok, etrafta telefon ve bilgisayardan başka bir şey yok.
Apartmanda yaşıyorum,okuldaki arkadaşlarım dışında çok az sayıda arkadaşım var.
Bazen 5-6 yaşındaki günleri hatırlıyorum, abim arkadaşlarıyla misket oynardı çok mutlulardı,eğlenmeyi biliyorlardı, şimdi öyle bir şey yok.
Hayat para olmuş,bir şey almak istesem çok pahalı magnum 5 yıl önce 3tl idi.
Haklısın bazen çok saçma yerlerde virgül kullandım ve konuyu anlamamış olabilirsin.
Şimdi yatıyorum yarın konuya bakarım.
İyi geceler.
13 Yaşındasın hangi tasodan bahsediyorsun sen?hatırlatma hatırladıkçça üzülüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ailesiyle demiyorum ailesinden biriyle diyyorum
annemin arkaşından futbol kartı çalmıştım avuc avuc o aklıma geldi taso deyince :d13 Yaşındasın hangi tasodan bahsediyorsun sen?
Tamam öyle. 13 Yaşındasın ve taso oynuyorsun tamam.küçükken oynamadığımızı mı sanıyorsun?