Neler Yeni

Keşke 10 yıl önce ergen olsaydım

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,610
İsim
Özgürcan
soda kapaklarıyla taso oynardık mahalle mahalle gezer alır tasla duz yapar oynardık cok guzel gunlerdı suan kı 2010 sonra dogankısıler ıcın uzuluyorum ama bu durum sadece burada yok tum dunyada eskıden gece eve gelmeler gece sokakda kalma vardı sımdı guvenmıyor dısarıya kımse tek sen yasamıyorsundur bu durumu ama guzel gunlerdı keske hep oyle kalsa

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
soda kapaklarıyla taso oynardık mahalle mahalle gezer alır tasla duz yapar oynardık cok guzel gunlerdı suan kı 2010 sonra dogankısıler ıcın uzuluyorum ama bu durum sadece burada yok tum dunyada eskıden gece eve gelmeler gece sokakda kalma vardı sımdı guvenmıyor dısarıya kımse tek sen yasamıyorsundur bu durumu ama guzel gunlerdı keske hep oyle kalsa
hatırlatma hatırladıkçça üzülüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

La ne acayip soru
Ailesiyle kavgalıysa neden hayattan zevk alsın
ailesiyle demiyorum ailesinden biriyle diyyorum

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Sıkıldım, 2020 yılında ergenliğe girdim 13 yaşına tam 11 gün önce,aslında ağustos ayından sonra başladı eylülde bastırdı ekimde yaşıyorum.
Ne kadar mutsuz olduğumu her gün daha iyi anlıyorum,gözlerim bazen kararıyor.
Her gün etrafa bakıyorum,yapacak şeyler arıyorum ama yok, etrafta telefon ve bilgisayardan başka bir şey yok.
Apartmanda yaşıyorum,okuldaki arkadaşlarım dışında çok az sayıda arkadaşım var.
Bazen 5-6 yaşındaki günleri hatırlıyorum, abim arkadaşlarıyla misket oynardı çok mutlulardı,eğlenmeyi biliyorlardı, şimdi öyle bir şey yok.
Hayat para olmuş,bir şey almak istesem çok pahalı magnum 5 yıl önce 3tl idi.
Haklısın bazen çok saçma yerlerde virgül kullandım ve konuyu anlamamış olabilirsin.
Şimdi yatıyorum yarın konuya bakarım.
İyi geceler.
Daha küçüksün ve boş bahaneler üretiyorsun. Büyüyünce böyle olmazsın umarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,363
Üyeler
163,483
Son üye
volkandd0
Top Bottom