Neler Yeni

Keşke 10 yıl önce ergen olsaydım

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
13 de böle başladıysan 16 17 de ne yapacaksın hacı gelen olaylar karşısında pozitif duracaksın sınav senen yüksek ihtimal eğer öyleyse de ne çok tak ne hiç takma (oyununu oyna hala) zaten bu seneden sonra değiştiğini göreceksin
iyi geceler
Ben direk pc yi kaldırdım :p

Xangetsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Zed
notlarım zaten yüksek her zaman takdir alıyorum
1gb ram PC ile oyun oynamak mı? half life cross fire 30 fps
neyse ki r7 240 alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

elini tutsam günah ne yapim sevgiliyi
günah olmasa yapmıştım bile
Liseye kadar bende hep taktir almıştım 😂

Alpbruh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Alp Goksel
Sıkıldım, 2020 yılında ergenliğe girdim 13 yaşına tam 11 gün önce,aslında ağustos ayından sonra başladı eylülde bastırdı ekimde yaşıyorum.
Ne kadar mutsuz olduğumu her gün daha iyi anlıyorum,gözlerim bazen kararıyor.
Her gün etrafa bakıyorum,yapacak şeyler arıyorum ama yok, etrafta telefon ve bilgisayardan başka bir şey yok.
Apartmanda yaşıyorum,okuldaki arkadaşlarım dışında çok az sayıda arkadaşım var.
Bazen 5-6 yaşındaki günleri hatırlıyorum, abim arkadaşlarıyla misket oynardı çok mutlulardı,eğlenmeyi biliyorlardı, şimdi öyle bir şey yok.
Hayat para olmuş,bir şey almak istesem çok pahalı magnum 5 yıl önce 3tl idi.
Haklısın bazen çok saçma yerlerde virgül kullandım ve konuyu anlamamış olabilirsin.
Şimdi yatıyorum yarın konuya bakarım.
İyi geceler.
Evde oturma çalış kendimi bildim bileli çalışıyorum arkadaşlarım sen nasil birisin ne zman arasam çalışıyorsun diyor yapacak bişi yok calismasam ailem bana nerede alacak PC

TwinCharger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
YUSUF CAN
Twitter
peonwork
Sıkıldım, 2020 yılında ergenliğe girdim 13 yaşına tam 11 gün önce,aslında ağustos ayından sonra başladı eylülde bastırdı ekimde yaşıyorum.
Her gün etrafa bakıyorum,yapacak şeyler arıyorum ama yok, etrafta telefon ve bilgisayardan başka bir şey yok.
Bazen 5-6 yaşındaki günleri hatırlıyorum, abim arkadaşlarıyla misket oynardı çok mutlulardı,eğlenmeyi biliyorlardı, şimdi öyle bir şey yok.
Haklısın bazen çok saçma yerlerde virgül kullandım ve konuyu anlamamış olabilirsin.
İyi geceler.
senden tam 10 yaş büyüğüm dostum, mutluyduk ne biliyim. yaşadık çocukluğu da ergenliği de. Size üzülüyorum

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
ne dediğini anlamadım usta diyorum ki 5-6-7 yaşında biz de oynardık
Hacı bendemi sorun var anlamadım klasik mahallede buyudum, cipsten taso gibi birseyler cikiyordu onlarida cope atiyordum arkadaslarim arasindada oynayan yoktu. 17 yaş.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Keşke bende duygularımı bu kadar rahat kelimelere dökebilecek kadar cüretkar olabilsem. Elmanın içine giren bir kurt gibi kemirmekte düşüncelerim. Bir gün bu elma çürüyüp toprağa besin vermekten başka bir şeye yaramayacak.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
İyi geceler.
Dostum keyfine bak herkesin zamani kendine güzel magnum 1.5 2 tl zamani vardi gene pahali diye almiyorduk yiyemiyorduk 1.5TL 330 ml lipton gibi markalarin kutulari vardi 1 litre le cola 1 liraydi ekonomi çok önemli bir şey arkadaşla koşar top misket oynar sonra bakkala gidip chat kola ile haylaf alirdik. Chat kola 25 kuruştu haylaf 50 kuruştu chat kola artik var mi bilmiyorum ama haylaf duruyor.

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Dostum keyfine bak herkesin zamani kendine güzel magnum 1.5 2 TL zamani vardi gene pahali diye almiyorduk yiyemiyorduk 1.5TL 330 ml lipton gibi markalarin kutulari vardi 1 litre le cola 1 liraydi ekonomi çok önemli bir şey arkadaşla koşar top misket oynar sonra bakkala gidip chat kola ile haylaf alirdik. Chat kola 25 kuruştu haylaf 50 kuruştu chat kola artik var mi bilmiyorum ama haylaf duruyor.
ikisini de biliyorurm haylayf'ı ben yemiyordum, ama chat kolayı her zaman alırdım hatta çileklisi vardı tadını bir türlü sevememiştim

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
İyi geceler.
Bizde Aşırı Mutlu Değiliz
Kendimi avutmak için aburcubur yiyorum
Zaman geçirmek için PC oynuyorum
Okul dışında apartmanda arkadaşım bile yok neredeyse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,365
Üyeler