Bunu yapmak istemiyorumAlma
Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com
işte legal adamBunu yapmak istemiyorum
KMS'nin legallikle ne alakası var ?işte legal adam
hocam retail'lerin çoğaltılmışı illegalKMS'nin legallikle ne alakası var ?
ya da retail keylerin illegallikle?
Retail ya da oem keyler yasaldır korsan değildir. Retail keylerden microsoft desteği de vardır.
25 ₺ sağlayabilirim istersen hocamWindows 10 key alacağım retail oluyormuş sanırım satan bildiğiniz bir site varmı
Retaillerin çoğaltılmışı dediğin nedir ? Mak key mi ?hocam retail'lerin çoğaltılmışı illegal
Bunu yapmayın. Bilgisayarınız botnet ağına katılıyor haberiniz olmadan bilgisayarınızdan oraya buraya atak yapılıyor. Üniversitede Bilgisayar mühendisliği hocası olarak söylüyorum bunu. Bana inanmıyosanız Can Değeri izleyin:Alma
Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com