Neler Yeni

🔥İndirim Keyang DMV-13K 650 W Darbeli Matkap 1.099TL

yaman..k

80+ Silver
Hayatında eline iş aleti almamış çocuklar markayı kötülüyor. Piranhanayla karşılaştırıyorlar.

Kolay kolay ürün almam çektim bir tane.
İyi markadır
Reis ben prof şekilde filan iş yapmıyorum çok ta ilgim yok bilmeden kötüledim kusura bakma marka iyi diyorsan öyledir. ben evde 1 2 vida atıyorum yetiyo bana.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada forumda takılan herkes çocuk değil laflarına dikkat et bir konuda bilgisi yoksa hatalı yorum yapabilir zaten bilmediğimiz şeyleri ve birbirimize yardım etmek için forumdayız.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Lütfü A
ne kadar iyidir duvar deler mi kan emicilere para kaptırmamak için alacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Lütfü A
Arkadaşlar ürünü gelen oldu mu benimki geldi, kullanılmış rezalet bir halde satıcı servise gönderin demiş ne alakaysa n11de onun tarafını tutuyor saçma bir şekilde? Ne yapmam gerekir bilen var mı

Mehm3t

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
701
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım
Arkadaşlar ürünü gelen oldu mu benimki geldi, kullanılmış rezalet bir halde satıcı servise gönderin demiş ne alakaysa n11de onun tarafını tutuyor saçma bir şekilde? Ne yapmam gerekir bilen var mı
Benim kargo da daha almadım. İadeyi kabul etmiyor mu

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Onur
Ben almadım yolladım geri soru cevapta sıfır kapalı kutu dedi ...

Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Lütfü A
siz bilirsiniz belki şansınıza size sıfırı denk gelir.iadeyi gönderdim ben, kabıl edecek mi bilmiyorum.ama n11den bir daha alışveriş yapmamak gerektiğini öğrendim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,185
Üyeler
161,270
Son üye
Ahmetbe2
Top Bottom