Neler Yeni

Yardım Keychron K2 RGB LED Alinir Mi ?

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Merhaba arkadaslar suanda birkampanya yakaladim Keychron K2 RGB LED klavyesini almayi dusunuyorum sizce guzel bir klavye mi brown swich olan modelini alacagim sizce iyi mi bu klavye simdiden yardimci olan arkadaslara tesekkur ederim.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
Merhaba arkadaslar suanda birkampanya yakaladim Keychron K2 RGB LED klavyesini almayi dusunuyorum sizce guzel bir klavye mi brown swich olan modelini alacagim sizce iyi mi bu klavye simdiden yardimci olan arkadaslara tesekkur ederim.
amazondan alıcaksın sanırsam oradada 1100tl filan eğer vegi falan çıkarırsa başına 1800tl falan olursa bence bu modelide değerlendir

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@ardaaq Hocam sizin ekipmanlar hakkinizda bilginiz var diye biliyorum var ise lutfen yardimci olabilir misiniz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

amazondan alıcaksın sanırsam oradada 1100tl filan eğer vegi falan çıkarırsa başına 1800tl falan olursa bence bu modelide değerlendir
Hayir kral yurt disinda yasiyorum.

Bahsettiginiz klavyede butcemi cok asiyor.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
@ardaaq Hocam sizin ekipmanlar hakkinizda bilginiz var diye biliyorum var ise lutfen yardimci olabilir misiniz ?

Hayir kral yurt disinda yasiyorum.

Bahsettiginiz klavyede butcemi cok asiyor.
türkiyede yaşıyorsunuz sandım kusura bakmayın

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
Hic sorun degil suanda en uygun klavye sayilir oldugum lkede sizce nasil bir klavye.
bence çok kötü kablosuz ve rgb olanlarsa mükemmel ama ucuza getirmeye çalıştığınız için sorun olacağını sanmıyorum
bu arada brown switch seslidir ona göre alın

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
bence çok kötü kablosuz ve rgb olanlarsa mükemmel ama ucuza getirmeye çalıştığınız için sorun olacağını sanmıyorum
bu arada brown switch seslidir ona göre alın
hocam anlamadım çok kötü dediğiniz yeri Rgb ve kablosuz aradığım şey kablosuz olması. Test videosunda blue kadar ses çıkarmıyor.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
hocam anlamadım çok kötü dediğiniz yeri Rgb ve kablosuz arkadaşım şey kablosuz olması. Test videosunda blue kadar ses çıkarmıyor.
evet haklısınız bence eski görünüyor ama herkesin zevk anlayışı farklıdır neyse blue kadar ses çıkarmadığı doğrudur

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci