Keyifli ve ücretsiz yeni bir oyun arıyorum. Emülatör için.

eddiz

80+
Reaksiyon skoru
0
PlayStation 2 emülatörü kullanıyorum çünkü normalde epic games kullanıyordum ama epic games oyunları. Çok yavaş iniyor en azından emülatörlerden daha hızlı iniyor ben de ondan dolayı emülatör kullanıyorum şu anda oynadığım bir oyun var ama bittiğinde ne oynayacağım konusunda alakalı hiçbir şey yok aklımda ama şöyle bir şey aklıma geldi bazı playstation'a cra crackli olarak geliyor. İçerisine oyun yüklü olarak geliyor. Ya ben benim de aklıma şöyle bir şey geldi, bir tane içerisi oyun dolu dosya indireyim içerisinden bütün oyunları atıp hepsini teker teker oynayayım bu mümkün mü? Bu dosyanın içerisinde oyun barındıracak, hani bütün oyunları indireceğim ve oynayacağım. Ama tabii ki de PlayStation emülatörü için. Bu PlayStation 2, 3'ü oynamak istedim ama 3 emülatöründe sürekli sistemi başlatamadım. Oyunda yükleyemedim. Oyun yüklemeye geçtim ama PlayStation pup dosyası inmedi. Ya ben de inmeyince PlayStation 2 kurdum o çok güzel açıldı ama içerisinde oyun bulamıyorum. Hani buluyorum da. Hangisi güzel çıkıp çıkmayacağını bilemiyorum çünkü indirip de boşu boşuna zamanımı harcamak istemiyorum. Oynadığım oyunları anlatırsam ona göre bir oyun da önerebilirsiniz. Şu anda içerisinde oynadığım oyun ve bitirdikten sonra başka bir oyun fikri olmadığı için buraya yazmamın nedeni olan oyun. Hitman. Honey. Oyunu. PlayStation kolu olduğu için zaten emülatör oynuyorum gerçek bir.deneyim olsun diye. Max Payne. 12 hepsini oynadım oynadım. GTA oynadım sadece 5.mafya oynamıştım ama hepsini oynadım onun. Hani her serisinde değilim. Yani bu kadar hepsini oynamıştım ikincisi başka bir konuya değineceğim ama. Bu konuyla alakası yok ama buraya gelip neden buraya bu mesajı attığımın konusuna gelirsek çünkü bunu anlatmak istiyorum bir önceki mesajımda kimse yanıt vermedi. Technopat sosyalden geldim buraya. Çünkü orası artık bir şey yazarken, sürekli uyarı veriyordu, sürekli mesajlarımı siliyordu ve kimse. Cevap vermiyordu. Ama burada bir kişi bile cevap vermiyor bakıyorum, önemsiz yorumlar atanlara onlara cevap veriyorsunuz ama birazcık da önemi olan insanlara yardım etmiyorsunuz ben kendimi geçtim. Orada tam olarak yardımcı olunmuyor, hiçbir şeye bakıyorum, teknolojik konusunda bir şeye yardım istiyor, o sorun bende de vardı, nasıl çözdün zaten sorunun neden olduğunu ve ne için nasıl çözüldüğünü öğrenmeye çalışıyor senin o sorunun olup olmadığını sormuyor. Ama sürekli attığım mesajları sildiği için, ben de artık kullanmaktan vazgeçtim buraya geçmeye karar verdim ama kimse burada yazmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,414
Üyeler
175,208
Son üye
saphirecapone34
Geri