İşlemcide sucuk pişirmenin bir başka versiyonu ve de piyasa sürülecek hali.Abi adamlar tavuklar soğumasın diye sistem geliştirmişler. Hem sistem serinliyor, hem tavuklar ısınıyor.
Site açılmış bile.Ben biraz dalga geçtiklerini düşünüyorum.
Ağam bizimle eğlenir
Ciddi ciddi cooler master, intel falan işin içinde var.İşlemcide sucuk pişirmenin bir başka versiyonu ve de piyasa sürülecek hali.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Site açılmış bile.
Introducing the KFConsole | Cooler Master
The KFConsole has arrived. Forged from the fires of the KFC ovens and built by Cooler Master from the ground up, there has never been a tastier way to experience the latest titles in stunning 4k, 240fps.landing.coolermaster.com
10K mı? Adamlar 4K 240hz desteği sunuyor ve bunun stoklu bir halde üretecekler. Daha dünyada 4K 240hz monitör az varken adamlar bunu konsol olarak üretecek ve ekstra olarak ekran kartını da değiştirebiliyormuşuz. Yani bu en az 20K olur. Yurt dışı içinde 1500€-2000€ olur.Herkes güzel falan yazmış da bu biraz fazla tuzlu bir şeye benziyor. Türkiye de bunu çok insana geçirirler 10k dan
500-600 birim üstü olırsa satılmaz büyük ihtimalle.10K mı? Adamlar 4K 240hz desteği sunuyor ve bunun stoklu bir halde üretecekler. Daha dünyada 4K 240hz monitör az varken adamlar bunu konsol olarak üretecek ve ekstra olarak ekran kartını da değiştirebiliyormuşuz. Yani bu en az 20K olur. Yurt dışı içinde 1500€-2000€ olur.
Üzeri olur çünkü bu extreme seviye zaten. Stok olarak çok stok olmaz. 240Hz desteği çok fazla 4K için yani bu PS5'den neredeyse 2 kat daha fazla FPS alacak.500-600 birim üstü olırsa satılmaz büyük ihtimalle.
Sence böyle bir konsol cidden üretilecekse 500-600 dolar gibi bir fiyata satılma ihtimali var mı?500-600 birim üstü olırsa satılmaz büyük ihtimalle.
Bana da troll gibi geldi komiserimKFC Trollememiş miydi?
Siteyi bayağı açmışlar. O yüzden trol olduğunu zannetmiyorum.KFC Trollememiş miydi?
PS5 ve XBox Series X rakibi olacağına göre?Sence böyle bir konsol cidden üretilecekse 500-600 dolar gibi bir fiyata satılma ihtimali var mı?