Dostlar merhaba kick'te yayın açmaya başlayacağım benimle oyun oynayabilecek arkadaşlar arıyorum. Genellikle sabahtan akşam 6 ya kadar müsaitim yayın saatlari o aralıklarda olacak size ulaşmam için team speak adınızı verebilirsiniz.
ben de katılmak isterim 15:00-00:00 çalışıyorum bu saatler dışında gelebilirim yanınızaDostum selamlar öncelikle.Ben ve arkadaşım da oyun arkadaşı arıyoruz.Ne gibi oyunlar oynayacaksın? Bizim girmek istediğimiz(gireceğimiz) oyunlar şunlar:Stick Fight The Game, Gang Beats, Left 4 Dead 2, Valheim, Valorant, CS 2, GTA V Online.Kabul edersen gelebilirim.
Dostum sende bu oyunlar var mı? Varsa ben seni ekleyeyim şimdi. Bu arada yaş kaç dostum ona göre hitap edeyim?ben de katılmak isterim 15:00-00:00 çalışıyorum bu saatler dışında gelebilirim yanınıza
Benide yazın aynı saatler çalışıyorumben de katılmak isterim 15:00-00:00 çalışıyorum bu saatler dışında gelebilirim yanınıza
25 yaş ama discord kapandığından beri hiç açmadım vpn ile girmeyi denemedim hiçDostum sende bu oyunlar var mı? Varsa ben seni ekleyeyim şimdi. Bu arada yaş kaç dostum ona göre hitap edeyim?
Ben de Discord yüklemedim(Yeni PC Aldım, dedim discordu boşuna yüklemeyeyim.).İsim nedir abi(Benim yaşım 19)25 yaş ama discord kapandığından beri hiç açmadım vpn ile girmeyi denemedim hiç