Neler Yeni

Kick için ekip arkadaşı arıyorum

emngcr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammed Göçer
Dostlar merhaba kick'te yayın açmaya başlayacağım benimle oyun oynayabilecek arkadaşlar arıyorum. Genellikle sabahtan akşam 6 ya kadar müsaitim yayın saatlari o aralıklarda olacak size ulaşmam için team speak adınızı verebilirsiniz.

RoyzTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hakan Beytullah YAVAŞ
Dostum selamlar öncelikle.Ben ve arkadaşım da oyun arkadaşı arıyoruz.Ne gibi oyunlar oynayacaksın? Bizim girmek istediğimiz(gireceğimiz) oyunlar şunlar:Stick Fight The Game, Gang Beats, Left 4 Dead 2, Valheim, Valorant, CS 2, GTA V Online.Kabul edersen gelebilirim.

GGece

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Gece
Dostum selamlar öncelikle.Ben ve arkadaşım da oyun arkadaşı arıyoruz.Ne gibi oyunlar oynayacaksın? Bizim girmek istediğimiz(gireceğimiz) oyunlar şunlar:Stick Fight The Game, Gang Beats, Left 4 Dead 2, Valheim, Valorant, CS 2, GTA V Online.Kabul edersen gelebilirim.
ben de katılmak isterim 15:00-00:00 çalışıyorum bu saatler dışında gelebilirim yanınıza

RoyzTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hakan Beytullah YAVAŞ
ben de katılmak isterim 15:00-00:00 çalışıyorum bu saatler dışında gelebilirim yanınıza
Dostum sende bu oyunlar var mı? Varsa ben seni ekleyeyim şimdi. Bu arada yaş kaç dostum ona göre hitap edeyim?

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,813
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

GGece

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Gece
Dostum sende bu oyunlar var mı? Varsa ben seni ekleyeyim şimdi. Bu arada yaş kaç dostum ona göre hitap edeyim?
25 yaş ama discord kapandığından beri hiç açmadım vpn ile girmeyi denemedim hiç

RoyzTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hakan Beytullah YAVAŞ
25 yaş ama discord kapandığından beri hiç açmadım vpn ile girmeyi denemedim hiç
Ben de Discord yüklemedim(Yeni PC Aldım, dedim discordu boşuna yüklemeyeyim.).İsim nedir abi(Benim yaşım 19)

a_gergin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhsin karabıçak
Benide ekleyebilirsiniz yaşım 26 bir çocugunuzdan büyüyum bütün gun evdeyim belki bu şekilde yol alirizi bizde :ad

Top Bottom