Neler Yeni

Kick ve Twitch e aynı anda yayın açabilirmiyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Atakan Yıldırım
Kick ve Twitch e aynı anda yayın açabilirmiyim eskiden twitch buna izin vermiyodu ama şimdi bir araştırma yaptım ve 2 faklı şey gördüm 1.si evet yapabilirsin ama twitch seni banlayabilir diyorlar 2. si twitch yasağı kaldırdı diye bir haber ama doğruluğunu bilmiyorum bilen varmı yardımcı olabilecek .

Ellsy

80+ Bronze
Kick ve Twitch e aynı anda yayın açabilirmiyim eskiden twitch buna izin vermiyodu ama şimdi bir araştırma yaptım ve 2 faklı şey gördüm 1.si evet yapabilirsin ama twitch seni banlayabilir diyorlar 2. si twitch yasağı kaldırdı diye bir haber ama doğruluğunu bilmiyorum bilen varmı yardımcı olabilecek .
Yok yasak yani şöyle 2 sinde aynı anda olamazsın birinde kapatman lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Atakan Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ellsy

80+ Bronze

ByDost

80+
Yok yasak yani şöyle 2 sinde aynı anda olamazsın birinde kapatman lazım
Ben 1 yılı aşkındır yapıyorum. Bunun yasak olduğunu size kim söyledi? Bu söylenti kulaktan dolmamı yoksa resmi Twitch haberlerinde geçti de ben mi kaçırdım?:rolleyes:

Tek tıklama ile girdiğim yayın platforumları.
  • Twitch
  • Facebook
  • Youtube
  • Nimo
  • Trovo
  • Tiktok
Şuanlık herhangi bir firmada sözleşmem kalmadığı için bu şekilde yapıyorum. İlerde sözleşme gereği yayın yapmam yine yasaklanırsa sözleşme gereği buna uyum sağlamak zorundayım.

Ellsy

80+ Bronze
Ben 1 yılı aşkındır yapıyorum. Bunun yasak olduğunu size kim söyledi? Bu söylenti kulaktan dolmamı yoksa resmi Twitch haberlerinde geçti de ben mi kaçırdım?:rolleyes:

• Twitch
  • Facebook
  • Youtube
  • Nimo
  • Trovo
  • Tiktok
Şuanlık herhangi bir firmada sözleşmem kalmadığı için bu şekilde yapıyorum. İlerde sözleşme gereği yayın yapmam yine yasaklanırsa sözleşme gereği buna uyum sağlamak zorundayım.
Sözleşmeli olduğun zamn yasmak

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Fatih Kıyak

• Twitch
  • Facebook
  • Youtube
  • Nimo
  • Trovo
  • Tiktok
merhaba dostum konu eski ama sormam gerek ben normalde iki yerde aynı anda yayın yapmak istiyordum ancak bitrate bir anda 10k oluyor bu sebep den dolay tw yayınım 720p de kalıyor normalde 1080p karşlıyorum bunu tam nasıl aşarım yeni yöntem mi var iki yerde yayın açmak için ve droplu oluyor obs kodlama sorunu veriyor

MufasaBoss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Şahin
Evet Açarsın Ama Tek Platformdan Aç Yayınına Drop Girmesin

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Emirhan
açabilirsin hocam hiç bir sorun olmuyor diye biliyorum bir kaç arkadaşım da açıyor her hangi bir sorun yaşamadılar şimdiye kadar öyle bir şeyin olması da zaten saçma hiç bir örneğini görmedim anlaşmalı olursun o zaman ayrı bir konu ama anlaşman yok ise istersen 5 platformdan yayın aç
Mesaj otomatik birleştirildi:

merhaba dostum konu eski ama sormam gerek ben normalde iki yerde aynı anda yayın yapmak istiyordum ancak bitrate bir anda 10k oluyor bu sebep den dolay tw yayınım 720p de kalıyor normalde 1080p karşlıyorum bunu tam nasıl aşarım yeni yöntem mi var iki yerde yayın açmak için ve droplu oluyor obs kodlama sorunu veriyor
obs de plugin ile istediğin yerde yayın açabiliyorsun hocam yayın anahtarın olduğu sürece arkadaşım bu şekilde 2 3 yayın veriyor hiç sorun yaşadığını görmedim

Top Bottom