Gta onlinede lazım oluyor kanka bende yapmıştım sadece araba falan modifiye ediyorsan güzel gta6 gelip onun onlinesine istese bi güzel küfür eder üstünede 2 haftalık banımı yer otururdum ama gta5 te gerekli artık oyun 11 senelik artıklinç yersin bro burada
ban yedirmez miGta onlinede lazım oluyor kanka bende yapmıştım sadece araba falan modifiye ediyorsan güzel gta6 gelip onun onlinesine istese bi güzel küfür eder üstünede 2 haftalık banımı yer otururdum ama gta5 te gerekli artık oyun 11 senelik artık
Güvenli bir siteden bulup indirinkiddions mod menü indiricektim gta 5 için baya bir şey çıktı indirsem sıkıntı olurmu
Alıntıyı görüntüle
cılkını çıkartmazsa ve düzgünce yaparsa muhtemelen yemez ama hile fixlendiyse bilemem ben kullanalı en az 6 ay geçtiban yedirmez mi
galiba kendi sitesinden indirmiyor arkadaş bende hala duruyor bi sıkıntısı yokGüvenli bir siteden bulup indirin
heist editör kullanıyordum hiç sorun yaşamadım ama bunu ilk defa duydum. sağ olcılkını çıkartmazsa ve düzgünce yaparsa muhtemelen yemez ama hile fixlendiyse bilemem ben kullanalı en az 6 ay geçti
Mesaj otomatik birleştirildi:
galiba kendi sitesinden indirmiyor arkadaş bende hala duruyor bi sıkıntısı yok
reis yedirmiyotrda pc yeni trojan yazınca arada kaldım ama sorun yokban yedirmez mi
hile açıp roket atar motorla dolaşanlara ölmemek için birde para hilesi için toxiclic yapmyoıorumlinç yersin bro burada