kiddions mod menü gta 5

RaeMint

80+
Reaksiyon skoru
21
kiddions mod menü indiricektim gta 5 için baya bir şey çıktı indirsem sıkıntı olurmu
1705950219917.png

linç yersin bro burada

linç yersin bro burada
Gta onlinede lazım oluyor kanka bende yapmıştım sadece araba falan modifiye ediyorsan güzel gta6 gelip onun onlinesine istese bi güzel küfür eder üstünede 2 haftalık banımı yer otururdum :D ama gta5 te gerekli artık oyun 11 senelik artık

Gta onlinede lazım oluyor kanka bende yapmıştım sadece araba falan modifiye ediyorsan güzel gta6 gelip onun onlinesine istese bi güzel küfür eder üstünede 2 haftalık banımı yer otururdum :D ama gta5 te gerekli artık oyun 11 senelik artık
ban yedirmez mi

cılkını çıkartmazsa ve düzgünce yaparsa muhtemelen yemez ama hile fixlendiyse bilemem ben kullanalı en az 6 ay geçti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

galiba kendi sitesinden indirmiyor arkadaş bende hala duruyor bi sıkıntısı yok
heist editör kullanıyordum hiç sorun yaşamadım ama bunu ilk defa duydum. sağ ol

ban yemezsin. ama insanları kışkırtmak için, god açıp tp atıp taramak, patlatmak, özel araçları çıkarıp bombardıman yaparsan ağır linç yersin. Onun dışında oyunda çok hile var kendimi korumak için god açıp kimseyle atışmak itsemiyorm dersen sorun çıkmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bana bazı hileciler denk geliyor patlatmaya çalışıyor genelde hielsiz dolanıyorum. Baktım adam durmuyor, aadmı şutluyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,090
Üyeler
188,525
Son üye
Van6566
Geri