Neler Yeni

Kılıçdaroğlu Ailesi, 100 yıllık Evleri ve ERMENİ HAÇI

İceWolf

80+ Silver
Amerikadan her yıl milyonlarca $ para alan ve azılı RTE düşmanı Medyascope bir belgesel yapmış. Kılıçdaroğlu Belgeseli. Belgeselde Kılıçdaroğlu ailesinin 100 yıldır yaşadığı evde çekim yapılmış ve Abisi YUSUF ZİYA KILIÇDAROĞLU ile röportaj yapılmış. Müthiş bir KK yüceltme belgeseli olmuş fakat bişey halkın gözüne takıldı. Oda nesi Duvarda taşa işlenmiş çok eski kocaman bir ERMENİ HAÇI var.

Kocaman ERMENİ HAÇI...... Adam SEYYİD di, Peygamber soyundan dı, Mücahid di, Türkmendi, Kürt Alevisiydi, Milliyetçiydi, en sonda bu hafta Ülkücü oldu. Ama doğup büyüdüğü ve ailesinin 100 yıldır yaşadığı evin duvarında taşa işlenmiş çok eski kocaman bir ERMENİ HAÇI varmış.....

1.jpg

resim_2023-05-25_081532157.png

Son düzenleme:

İceWolf

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ermeni olmasında sorun yok, Sorun Ermeniyim demek yerine kimliğini gizleyerek her türlü ırk ve dini alanda kendini farklı göstermesi. Hani Seyyid di, Peygamber soyundandı, Hani Kürt Alevisiydi, Hani Türkmendi, Hani Türk milliyetçisiydi? Eeeee si?

Son düzenleme:

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
Ermeni olmasında sorun yok, Sorun Ermeniyim demek yerine kimliğini gizleyerek her türlü ırk ve dini alanda kendini gizlemesi. Hani Seyyid di, Peygamber soyundandı, Hani Kürt Alevisiydi, Hani Türkmendi, Hani Türk milliyetçisiydi? Eeeee si?
Evin dış kaplamasından ırk analizi yapıyorsanız helal olsun

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici

İceWolf

80+ Silver
Evin mimarisinden ırk analizi yapıyorsanız helal olsun
:) :) :) Mimari :):):) Evet evet. Ermenilerin sembolü, mimari :):):) La KK umreye nereye gittiki. Müslümanlar Mekkeye gidiyor ama Ermeni Rover Yen tarikatı umreye nereye gidiyor? :) :) :)

1.jpg

Son düzenleme:

VeloceRR

80+ Bronze
ne boş adamsın birader

İceWolf

80+ Silver
ne boş adamsın birader
Doğrusun valla. Kılıçdaroğlunun Evindeki ERMENİ HAÇINDAN bizene değilmi :) :) Ne güzel adamı Müslüman Peygamber soyundan, Kürt alevisi, Ülkücü diye yutturuyorlardı. :):) Bizene Gizli Ermenilerden değilmi :):)

tunazadeeq

80+ Bronze
Ermeni olmasında sorun yok, Sorun Ermeniyim demek yerine kimliğini gizleyerek her türlü ırk ve dini alanda kendini gizlemesi. Hani Seyyid di, Peygamber soyundandı, Hani Kürt Alevisiydi, Hani Türkmendi, Hani Türk milliyetçisiydi? Eeeee si?
hAni kanka mimarisi eski ya a*p gibi restorasyon yerine binanin tarihi eserligini bozmak yerine degismemisler ya onu gectim adam heryerde ben erminiyim diye bagirmasi mi lazim bunu gozumuze sokmasi mi lazim nasil bi kafadasiniz keske anlasam

İceWolf

80+ Silver
hAni kanka mimarisi eski ya a*p gibi restorasyon yerine binanin tarihi eserligini bozmak yerine degismemisler ya onu gectim adam heryerde ben erminiyim diye bagirmasi mi lazim bunu gozumuze sokmasi mi lazim nasil bi kafadasiniz keske anlasam
Madem Ermeni; nasıl peygamber soyundan oluyor? Bir Ermeni nasıl Kürt oluyoda üstüne birde Kürt Alevisi oluyor?

tunazadeeq

80+ Bronze
Madem Ermeni; nasıl peygamber soyundan oluyor? Bir Ermeni nasıl Kürt oluyoda üstüne birde Kürt Alevisi oluyor?
aDamın soy ağacını nerden biliyosun bilader. Ben dedem alman olsa yengen alevi teyzem kürt annem azeri veya baska irklardan ben hepsiyim desem sana en zarari oluyo ?

İceWolf

80+ Silver
aDamın soy ağacını nerden biliyosun bilader. Ben dedem alman olsa yengen alevi teyzem kürt annem azeri veya baska irklardan ben hepsiyim desem sana en zarari oluyo ?
Sana katılıyorum, KK soy ağacını açıklamalı bencede. Annesi net Ermeni adıda YEMUŞ. Annesiyle arasında başka ırklarlada karışımmı olmuştur diyorsun. Bu arada bu ev Babasına ait. Baba tarafından Dedesi tarafından yaptırılmış. Yani başkasının evine taşınmamışlar, babasının babası yapmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,344
Üyeler
165,172
Son üye
ozanyeat
Top Bottom