The Batman
80+ Silver
Sen tayyibe ver sonra acı acı pişmanım deme amaHayatta vermem kılıçtar oğluna seçim kaybedilirse kaybedilsin
Sen tayyibe ver sonra acı acı pişmanım deme amaHayatta vermem kılıçtar oğluna seçim kaybedilirse kaybedilsin
Vizyonu geç dün dediği bugün dediğini tutmuyor. Durup dururken Demirtaşı salıcaz diyor. Partisi hdp ye bişi verelim derdine düşmüş saçma bir başkan olunca partisi de ***** oluyorMeral Mommy, 6 lı masadan ayrılıp DEVA'yı da yanına alacak. Çorbacıyı aday yapacak. En mantıklısı bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adamda vizyon yok.
Umit Özdağ a veririm belki.Ben de kılıçdaroğluna vermem de beyler karşıda akp duruyor ne yapacağız ? Sorun üretmek kolay çözüm üretelim beraber beyin fırtınası yapalım, fikri olan var mı ? Harbiden soruyorum yani ne yapacağız şaka maka ?
İyi verin ne diyebilirim ki. Hem hükümet beğenilmiyor hem de mırın kırın yapılıyor o olursa diye. Biz bu şekilde ölene kadar müstehak kalırız. Cb olunca gider 2 al ver yapar usulüne göre ülkeyi değiştirir. Benim için hava hoş çevrem akpli. 2 ricada ben hayatıma bakarım.Erdoğan kılıçdaroğlu hiçbir farkı yok benim için ikiside boş küme