Neler Yeni

KİLİTLİ USB BELLEK NASIL KLONLANIR?

nacermann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ismail kaya
Merhaba arkadaşlar,

Bütün bilgisayar bilen arkadaşlarıma sormama rağmen maalesef bilgi alamadım. Donanım Arşivi üyelerinden, sorunla alakalı bilgisi olan mutlaka vardır diye yazıyorum.

Arkadaşlar, elimde USB çipi şifreli bir USB bellek var. İçindeki veriler, USB takılı olmadan hiçbir işe yaramıyor. Yani, içindeki dosyaları yalnızca USB takılıyken kullanabiliyoruz. Şimdi bu USB belleği, yeni aldığım bir USB'ye klonlamak istiyorum. Detaylandırmak gerekirse, A ve B olarak adlandırdığımız iki USB bellek var. Bu ikisini de A - A şeklinde yapmak istiyorum, yani her iki belleğin içeriği ve şifreleme yapısı tamamen aynı olmalı.

Bilgisi olan veya yardımcı olabilecek birisi varsa çok mutlu olurum, çünkü gerçekten bu konu benim için çok önemli. Yardımlarınızı bekliyorum, dostlar.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Tekin Ayber
Donanımı bilinmesi gerekir çünkü kopyalamaya karşı koruması olan usb bellekler çeşit çeşittir ve farklı teknolojiler kullanırlar. Açık kapısı illa ki vardır ama buna gücün ve paran yeter mi bilemem...

nacermann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ismail kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Donanımı bilinmesi gerekir çünkü kopyalamaya karşı koruması olan usb bellekler çeşit çeşittir ve farklı teknolojiler kullanırlar. Açık kapısı illa ki vardır ama buna gücün ve paran yeter mi bilemem...
Hocam merhaba, teşekkür ederim yorumunuz için. İnternette klonlarına denk geldim, dandik 100-120 TL'lik USB'lere klonlamışlar bu işlemi yapanlar da bu işe para bağlayacak insanlar değiller. O yüzden onlar yapıyorsa, bilgisi olan insanlar illaki bilgilendirir diye düşündüm.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Tekin Ayber
Klonlanacak usb nin marka ve modeli nedir? Bir de aşırı güvenlikli bir usb ise ayrı bir donanımsal aparat gerekebilir. Yine de burda klonlanacak usb nin teknolojik altyapısı önemli.

nacermann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ismail kaya
Klonlanacak usb nin marka ve modeli nedir? Bir de aşırı güvenlikli bir usb ise ayrı bir donanımsal aparat gerekebilir. Yine de burda klonlanacak usb nin teknolojik altyapısı önemli.
USB BELLEK SYROX 8 GB
1728590578522.png

SAGE

80+
Lisanslı bir programı çalıştıran dongle'ı kırmaya mı çalışıyorsunuz ?

nacermann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ismail kaya
Lisanslı bir programı çalıştıran dongle'ı kırmaya mı çalışıyorsunuz ?
hayır lisanslı değil ben piano çalıyorum ve bu usb de içindeki sesleri kullanabiliyoruz ama olmazsa kullanamıyoruz elimdeki pianonun çöp olmaması için yedek olarak yapmayı planlıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok Teşekkür Ederim İnceliyorum hemen

Top Bottom