Neler Yeni

Kilo alamıyorum gainer alsam mı?

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,574
İsim
Arda doğan
Kilo alamıyom 1.76 boy 62kg yum çok zayıfım protein tozu falan kullanıyom zma k2 vitamin komplexs falan yani hayvan diye tabir edebileceğiniz bir düzeyde yememe rağmen kilo alamıyom acaba 1-2 ay gainer alsam hiç yoktan bi 10-20kg arası alsam sonra bıraksam sabit kiloyu korumaya çalışsam nasıl olur zayıf olunca yapılan sporunda anlamı olmuyo pek

Daisys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
nurullah kılıç
Kilo alamıyom 1.76 boy 62kg yum çok zayıfım protein tozu falan kullanıyom zma k2 vitamin komplexs falan yani hayvan diye tabir edebileceğiniz bir düzeyde yememe rağmen kilo alamıyom acaba 1-2 ay gainer alsam hiç yoktan bi 10-20kg arası alsam sonra bıraksam sabit kiloyu korumaya çalışsam nasıl olur zayıf olunca yapılan sporunda anlamı olmuyo pek
kral hiçbir şey almana gerek yok bende senin gibiydim 7-8 kg aldım düzenli spor yap haftaya 4 gün yapabiliyorsan haftada 5 gün çok iyi olur

2 su bardağı pirinç
300-400 gram tavuk göğsü

bunları her gün ye gelişmemen imkansız.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,574
İsim
Arda doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kral hiçbir şey almana gerek yok bende senin gibiydim 7-8 kg aldım düzenli spor yap haftaya 4 gün yapabiliyorsan haftada 5 gün çok iyi olur

2 su bardağı pirinç
300-400 gram tavuk göğsü

bunları her gün ye gelişmemen imkansız.
Knk günlük pilav tavuk yiyom üstüne normal sabah öğle akşam yemeğinin yanı sıra gece yatmadan hayvan gibi yine yiyom bide makarna bile yiyom boş durmuyom 7
Üstüne kuruyemiş bisküvide yiyom alamıyom kilo

Daisys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
nurullah kılıç
Knk günlük pilav tavuk yiyom üstüne normal sabah öğle akşam yemeğinin yanı sıra gece yatmadan hayvan gibi yine yiyom bide makarna bile yiyom boş durmuyom 7
Üstüne kuruyemiş bisküvide yiyom alamıyom kilo
ne kadar pirinç ne kadar tavuk yiyorsun ve düzenli spora gidiyor musun

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,574
İsim
Arda doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom