Kilo sorunu

kaan efe

80+
Reaksiyon skoru
0
Boyum 1,67 m kilo 80 . Yediklerimin kalori değerlerine dikkat etmeye başladım. Bunun yanı sıra EV içinde ekipmansız kısa sürede çok kalori yaktıran ne gibi hareketler yapmalıyım? ( ilk hedef ağustos ortasına kadar 72 kg civarını görmek) ( kilo göbekte çok değil bacaklarda çok)

Boyum 1,67 m kilo 80 . Yediklerimin kalori değerlerine dikkat etmeye başladım. Bunun yanı sıra EV içinde ekipmansız kısa sürede çok kalori yaktıran ne gibi hareketler yapmalıyım? ( ilk hedef ağustos ortasına kadar 72 kg civarını görmek) ( kilo göbekte çok değil bacaklarda çok)
Sen evde zor kalori yakarsın. Senin spor salonunda bisiklet makinesini veya koşma makinesini kullanman gerekli. Aynı senin fiziksel yapına sahip bir arkadaşımın kilosu hatta senden biraz daha fazlaydı. 1 ay boyunca kilosundan ötürü sadece bisiklete binebildi 1 ayda 10 kilo verdi. Ama yemeğinide azalttı.

Sen evde zor kalori yakarsın. Senin spor salonunda bisiklet makinesini veya koşma makinesini kullanman gerekli. Aynı senin fiziksel yapına sahip bir arkadaşımın kilosu hatta senden biraz daha fazlaydı. 1 ay boyunca kilosundan ötürü sadece bisiklete binebildi 1 ayda 10 kilo verdi. Ama yemeğinide azalttı.
günde kaç saat bisiklete bindi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

günde kaç saat bisiklete bindi?
korona sağolsun aylardır eve kapandık iyice kilo aldık

koşu yapmanı öneririm koşuya 185-90 kilo iken başladım şu an 187-78 kiloyum 7-8 ay oldu. yediklerime de öyle çok dikkat etmedim dikkat etsem 2-3 ayda biterdi ama her gün koştum.

Bence koşmak lazım yemeği de kesmek

İp atlamanında çok faydası var diyorlar bununla ilgili ne düşünüyorsunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Günde 5 set olacak şekilde 200 er taneden toplam 1000 defa ip atlasam ve yemeği azaltsam ayda 8-10 kilo verebilir miyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,512
Üyeler
188,117
Son üye
Erdm74
Geri