DenizGöksu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 161
Merhaba günlük 1 2 saat boyunca hafta da 4 5 gün düzenli koşu yürüyüş ve basket oynamak 1 ayda kilo verdirip göbek eritir mi? başka tavsiyeleriniz var mı?
Bol su içip yedkklerine dikkat edersen eritir.Merhaba günlük 1 2 saat boyunca hafta da 4 5 gün düzenli koşu yürüyüş ve basket oynamak 1 ayda kilo verdirip göbek eritir mi? başka tavsiyeleriniz var mı?
yaklaşık 36 saat yemek yemeden durmuştum 3 kilo vermiştim toplam tabii önermiyorum ama yediklerine dikkat edersen ve bunun yanında spor yaparsan çok hızı kilo verirsinMerhaba günlük 1 2 saat boyunca hafta da 4 5 gün düzenli koşu yürüyüş ve basket oynamak 1 ayda kilo verdirip göbek eritir mi? başka tavsiyeleriniz var mı?
Bol su içip yedkklerine dikkat edersen eritir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bol su içmezsen vücudunda ödem varsa atamazsın, sağlıksız beslenirsen de keza düşemezsin yine.
Karbonhidratı kes ac karnina filtre kahve sonra yürüyüş. Ben sadece yediklerime dikkat ederek 4.5 kilo verdim ramazanda
tavuk pilav ve yumurta yeterli midir? günde 2 öğün aralarında da meyve yerim mesela. sizinde önerdiğiniz besinler varsa söyleyin lütfn ama sebze dışında lütfenyaklaşık 36 saat yemek yemeden durmuştum 3 kilo vermiştim toplam tabii önermiyorum ama yediklerine dikkat edersen ve bunun yanında spor yaparsan çok hızı kilo verirsin
Tavuk kalsın pilavı azalt. Mümkün olduğunca az karbonhidrat tükettavuk pilav ve yumurta yeterli midir? günde 2 öğün aralarında da meyve yerim mesela. sizinde önerdiğiniz besinler varsa söyleyin lütfn ama sebze dışında lütfen![]()
sebze yemeyecekseniz ne yiyeceksiniz acabatavuk pilav ve yumurta yeterli midir? günde 2 öğün aralarında da meyve yerim mesela. sizinde önerdiğiniz besinler varsa söyleyin lütfn ama sebze dışında lütfen![]()
yulaf yenilebilir (yulafıda az yiyin) light ton balığı olur gene normal balık çeşitleri alabiliyorsanız kırmızı et hocam en çok sizi tok tutucak şeylerden biri salatadır salata ile çok rahat doyuyorumtavuk pilav ve yumurta yeterli midir? günde 2 öğün aralarında da meyve yerim mesela. sizinde önerdiğiniz besinler varsa söyleyin lütfn ama sebze dışında lütfen![]()
yulaf denedim bir ara ama tadını beğenmedim kakao ve muz ile birleştirsem sorun çıkarır mı?yulaf yenilebilir light ton balığı olur gene normal balık çeşitleri alabiliyorsanız kırmızı et
önce zayıflayacağım 1 ay içinde sonra memlekete gitmem gerekiyor gelince de fitness a başlayacağımve kas mı yapmaya çalışıyorsunuz zayıflamaya mı
şey önerebilirim yulaf süt muz karıştırın blenderdan geçirip içeçecek olarak içinyulaf denedim bir ara ama tadını beğenmedim kakao ve muz ile birleştirsem sorun çıkarır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
önce zayıflayacağım 1 ay içinde sonra memlekete gitmem gerekiyor gelince de fitness a başlayacağım
mantıklı evet deneyebilirim sağ olşey önerebilirim yulaf süt muz karıştırın blenderdan geçirip içeçecek olarak için
muhtemelen su verdin ve kilo verdiğini zannettin. 7500 kalori eksiği 1kg yağa eşit. bazal metabolizma(vucudun hayatta kalmak için harcadığı kalori) erkekte 2100-2300 arası oluyor ( yaş boy ve kiloya bağlı olarak). yani 3 gün aç kalırsan ancak 1 kilo yağ yakabilirsin.yaklaşık 36 saat yemek yemeden durmuştum 3 kilo vermiştim toplam tabii önermiyorum ama yediklerine dikkat edersen ve bunun yanında spor yaparsan çok hızı kilo verirsin
çıkarmaz hocam ancak su ile yapın yulafı öteki türlü sindirimde sorun olabilir bende öyle yiyordum yulafı bide hocam sporu belirli süreyle bırakırsanız (örnek ben) yeme düzeninizi bozmayın tekrar spora başladığınızda tekrar verdiğiniz yağları alırsınız sil baştan oluryulaf denedim bir ara ama tadını beğenmedim kakao ve muz ile birleştirsem sorun çıkarır mı?