Neler Yeni

Kilo vermek için az kalorili besin önerisi

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Arkadaşlar merhaba sporuma gidiyorum yaklaşık günde en az 40 dakika orta-hızlı yürüyorum gündede sadece 1.5 öğün yiyorum bazende 2 öğün oluyor . Aslında istediğim tek öğün düşürmek ama çok acıkıyorum ve zor oluyor buradada sizden doyurucu besin önerisi bekliyorum ( genelde ilk beslenmem spor öncesi ve spor sonrası ben spor sonrasına asıl öğünü bırakmak istiyorum ama öncesindede acıkıyorum dediğim gibi ilk öğün için önerin lütfen )
Aklıma yulaf geldi ama onuda servis önerisi ile söylerseniz iyi olur
Bunu yapmak istememin sebebide diğer hiçbir türlü kilo veremiyor olmam

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
Arkadaşlar merhaba sporuma gidiyorum yaklaşık günde en az 40 dakika orta-hızlı yürüyorum gündede sadece 1.5 öğün yiyorum bazende 2 öğün oluyor . Aslında istediğim tek öğün düşürmek ama çok acıkıyorum ve zor oluyor buradada sizden doyurucu besin önerisi bekliyorum ( genelde ilk beslenmem spor öncesi ve spor sonrası ben spor sonrasına asıl öğünü bırakmak istiyorum ama öncesindede acıkıyorum dediğim gibi ilk öğün için önerin lütfen )
Aklıma yulaf geldi ama onuda servis önerisi ile söylerseniz iyi olur
Bunu yapmak istememin sebebide diğer hiçbir türlü kilo veremiyor olmam
Yulaf kilo vermek istiyorsan çok yeme karbonhidratı yüksek lifi yüksek seni lif tok tutar ama karbonhidrat dolayısıyla çok yaklaşma.

Midende doluluk versin diye sıkıldığın zaman salatalık ye. Salatalık sindirimde %80i falan suya dönüşüyor kalorisi yok gibi bir şey.
Yemek yemeden önce 500 ml suyu shotla tek dikişte. Midende yer kaplayacağı için daha az yersin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca sadece kilo vermek istiyorsan kalorinin yanı sıra karbonhidrattan uzak dur.

-Cenker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Cenker Çaylan
Yulaf kilo vermek istiyorsan çok yeme karbonhidratı yüksek lifi yüksek seni lif tok tutar ama karbonhidrat dolayısıyla çok yaklaşma.

Midende doluluk versin diye sıkıldığın zaman salatalık ye. Salatalık sindirimde %80i falan suya dönüşüyor kalorisi yok gibi bir şey.
Yemek yemeden önce 500 ml suyu shotla tek dikişte. Midende yer kaplayacağı için daha az yersin.
hocamın da dediği gibi diyette 1 numaralı besin salatalıktır acıktıkça salata ye dostum hem vücudundaki toksini atar hem de seni tok tutar ve içtiğin su miktarını 4-5 litrelere çıkarman da senin yararına olacaktır sabah kalkar kalkmaz bir su bardağına bir yemek kaşığı elma sirkesi dökersen yağ yakımını bir nebze de olsa hızlandırırsın ekstra olarak da tokluk hissi yaratırsın

Prexint

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Prexint
youtube'da fityemek izle güzel tarifler veriyor . ben diyetteyken büyük bir salata yapıyorum birde üzerine lor peyniri beni tutuyor .

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ayrıca sadece kilo vermek istiyorsan kalorinin yanı sıra karbonhidrattan uzak dur.
Ustam ben 2 gündür şeker tüketimini azaltmaya çalışıyorum özellikle çok çikolata yiyorum ve ondan kurtulmak istedim
Yani şu 2 günde meyveden ve dondurmadan şeker alıyorum şimdi dondurmayla mi bırakayım ( genelde portakal çilek ve havuç falan yiyorum)

FORİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ

Bunu 5 kilo yulaf aldıktan sonra okumam. İnce öğütülmüş bide. 10 paket be.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
ben 1 ay civarı bir sürede su miktarını azaltıp öğünlerden kısıp 92 kilodan 87.5 a düştüm hala da devam ediyorum düşmeye. Bunun büyük bir çoğunluğu ödem orası da var.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocamın da dediği gibi diyette 1 numaralı besin salatalıktır acıktıkça salata ye dostum hem vücudundaki toksini atar hem de seni tok tutar ve içtiğin su miktarını 4-5 litrelere çıkarman da senin yararına olacaktır sabah kalkar kalkmaz bir su bardağına bir yemek kaşığı elma sirkesi dökersen yağ yakımını ve tokluk hissi uyandıracaktır
Hocam zamanında denemiştim ve kusacak gibi oluyordum ama yap diyorsanız yapayım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
Ustam ben 2 gündür şeker tüketimini azaltmaya çalışıyorum özellikle çok çikolata yiyorum ve ondan kurtulmak istedim
Yani şu 2 günde meyveden ve dondurmadan şeker alıyorum şimdi dondurmayla mi bırakayım ( genelde portakal çilek ve havuç falan yiyorum)
Meyvelerde de çok fazla şeker var onları da azaltmaya çalış. Bitter çikolataya alıştır kendini.

Bunu 5 kilo yulaf aldıktan sonra okumam. İnce öğütülmüş bide. 10 paket be.
Bodycilere satarsın :D

-Cenker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Cenker Çaylan
doğal şekerlere yönel hocam o zaman incir olur tahin pekmez olur tabii ki de bunun da dozunu aşmamak lazım ama bildiğim kadarıyla elma sirkesi bu hissi yok ediyo kendim de denemiştim biraz tadı kötü olsada günün sonunda verdiği değerler oldukça etkileyiciydi günlük ne kadar su tüketiyorsun

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
doğal şekerlere yönel hocam o zaman incir olur tahin pekmez olur tabii ki de bunun da dozunu aşmamak lazım ama bildiğim kadarıyla elma sirkesi bu hissi yok ediyo kendim de denemiştim biraz tadı kötü olsada günün sonunda verdiği değerler oldukça etkileyiciydi günlük ne kadar su tüketiyorsun
Max 2 litre tüketebiliyorum
Oruçtan çıktığımız için az tüketme alışkanlığı kaldı bende
Öyleyse sirkeyi günde 2 kere ki içeyim ?

Meyvelerde de çok fazla şeker var onları da azaltmaya çalış. Bitter çikolataya alıştır kendini.

Bodycilere satarsın :D
Zaten meyveye bayılan biri değilim 😃 %55 bitter nasıldır

-Cenker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Cenker Çaylan

sabah kalkar kalkmaz 1 su bardağına 1 yemek kaşığı dökmen yeterli olacaktır hocam yavaş yavaş da su miktarını arttır gün içine dağıt içtiğin su miktarını hemen bi anda litre yükleme vücuduna o zaman dediğin gibi bıkkınlık gelir kusmak istersin ilk başta 4 için kendini şartla fazlası gelirse iyi olur tabii ki elma sirkesiyle ilgili video da buldum bunu da izlersen yardımı doknur

bitter ye hocam da paketin tamamını bitirmemeye çalış ilk başta 2 sıra yiyerek başla sonra 1 sıra bir süre sonra zaten canın istemeyecek

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
sabah kalkar kalkmaz 1 su bardağına 1 yemek kaşığı dökmen yeterli olacaktır hocam yavaş yavaş da su miktarını arttır gün içine dağıt içtiğin su miktarını hemen bi anda litre yükleme vücuduna o zaman dediğin gibi bıkkınlık gelir kusmak istersin ilk başta 4 için kendini şartla fazlası gelirse iyi olur tabii ki elma sirkesiyle ilgili video da buldum bunu da izlersen yardımı doknur

bitter ye hocam da paketin tamamını bitirmemeye çalış ilk başta 2 sıra yiyerek başla sonra 1 sıra bir süre sonra zaten canın istemeyecek
Hocam sporda gidiyorum yani bir miktar şu ter oluyor genede kendimi 4 lt yemi ayarlayalım?
%55 nasıl hocam veya bir tık üstünü mü alayım

Top Bottom