Neler Yeni

Kilo Vermek İçin Günde Kaç Kalori Yakmalıyız?

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Instagram
https://www.instagram.com/enisberberr/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198361448789/
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign
8 kg lık dambıl kar var günde 50-100 kere çeksem nasıl olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boyum 1.80 kilom 80 fln olmuştur
Hocam başlangıç olarak yeterli olabilir belki ama birkaç zaman sonra çok yetersiz kalacaktır.
Benim tavsiyem küçük küçük ağırlık seti almanız...

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
kilo kaloriyle verilmiyor ki tamamen

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
8 kg lık dambıl kar var günde 50-100 kere çeksem nasıl olur

Boyum 1.80 kilom 80 fln olmuştur

Bulursan sana zahmet atabilirmisiniz
Şu site ortalama olarak hesaplıyor. Kesin değil.

• Beğen
Reaksiyonlar: wthr

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Ben günde kaç kalori versem diye bakıyorum günde 1000 kalori yaksamda günde 2000 aldığım kalorinin yarısi hala var bu durumda nasil kilo vermiş olucam beynim yandı yardım edin
Şimdi kendi düşüncemi belirteyim, bu kalori hesabı kafa yakar ayrıca sizin kalori dediğiniz şey kilo kalori normalde. Bunu dışında net bir hesap yapmanız çok zor ne yazık ki. Kilo vermek istiyorsanız, düzgün bir antrenman düzeni oturtmanız ve bunu istikrarlı bir şekilde uygulamanız yeterli olacaktır ha bir de yediklerinize dikkat etmenizde fayda var.

Meliordie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Ramazan Üyücü
Kafanı kalori hesabıyla fazla yorma, normal porsiyonunu ye ekmeği azalt - tam buğdaya geç sabahları en az bir yumurta sarısı ile birlikte ye reçel benzeri hiçbir şey tüketme 1 kaşık bal hakkın olsun sabahları, tuzu yok denecek kadar az tüket hamur işlerinden uzak dur, yeşillik tüket, şekeri çaya kahveye kullanma tatlıyı iki haftada bire indir, çok şeker canın isterse abartmamak kaydı ile meyve tüket, sakın zayıflayacağım diye granola benzeri şeyler yeme sonuçta o da kalori, kola tüketiyorsan şekersiz tüket, kırmızı et, tavuk balık mutlaka ye, tavukta deriden uzak dur, kırmızı eti çok yağlı tüketme, egzersiz yap,
Kendini aç bırakarak zayıflamak sağlıklı Bir zayıflama yöntemi değildir. Zayıflama kavramı genel olarak sorunlu bir kavramdır. zayıflama, forma gir kısaca.

• Beğen
Reaksiyonlar: wthr

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
Ben günde kaç kalori versem diye bakıyorum günde 1000 kalori yaksamda günde 2000 aldığım kalorinin yarısi hala var bu durumda nasil kilo vermiş olucam beynim yandı yardım edin
kendini aç bırakma ama aç bırakırsan vucut gelen besinleri depolar (aç derken 48/72 saat açtan bahsediyorum

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Kilo tamamen kalorik açıkla verilir bi insan ihtiyacı olan kaloriden daha az kalori alırsa kilo verir daha fazla alırsa kilo alır egzersiz yapmasa dahi durum budur
yani ben burada kendi hesaplamasıyla kilo vermesinin bir olmayacağını anlatmaya calistim

Top Bottom