Neler Yeni

Kilo vermek istiyorum önerilerinize açığım

jouly

80+ Bronze
İnsan kendisi yaşamadan böyle konuşabiliyor sizin yaşadığınızı sanmıyorum ki yaşayıpta böyle konuşuyorsanız tuhaf.

Benim önerim yemeni azalt spormuş cartmış curtmuş olmuyo onlar 1-2 gün sonra bırakıyorsun evde spor dediğinde öyle bırakırsın yani. Yemene dikkat et diyet yapmak istiyorsan diyet yap. Onun dışında ben kendimden örnek vereyim bende kiloluydum okulda harcamam için verilen harçlığımı her gün biriktirirdim böylelikle kilomu vermiş oldum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende çok kiloluydum yaşadım kanka . kendini ezdirince daha çok eziyorlar ama üste çıkınca kedi yavrusu gibi kalıyorlar .laf edenin ağzına 2 tokat çekersen susarlar

T0XĮĆ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Buğra demir
Benim ikamet ettiğim yer çiftlik yeri ve çok fazla ağaç var. Onları budamaktan o kadar kilo verdim ki ramazanda 78 kilodan 70 leri gördüm. Baya efor sarf ediliyor bu tarz yerlerde...
Kanka benim ikametim kayserinin tam şehir içinde kalıyor ;/

Aware

80+ Silver
9.sınıf (15 yaşında) 165 boy 70 de kilom var çoğu giysi beden bulamıyorum ve artık şişko olmaktan bıktım zaten okulda flnda az dalga geçilmedi :/ Yazın 2 ay yüzme kursuna gideceğim boy uzatıyormuş hemde kilo vermek için evde neler yapabilirim nasıl bir siyet yapmam lazım önerileriniz için teşekkürler. (Boyuma kısaymışsın diyen olacaktır ama haklısınız genlerden dolayıda var ama elimden geldiğince uzamaya çalışacağım teşekkürler.)
Uzama maalesef sadece sporlarla olmuyor genler çok önemli anne babanız kısaysa mecburi öyle kalırsınız bazı oynamalar hariç ama daha çok vakit var uzama ihtimalin yüksek 5-6 cm kadar (tahminimce) kilo için düzenli spor şart ne olursa olsun ve 9-10 dan sonra bir şey yemeyin abur cubur varsa zaten yemeyin yürüyüş ve koşu yapabilirsiniz spor salonuna yazılabilirsiniz onun dışında gerisi sizde bitiyor istikrarı sağlarsanız her şey kolay zaten uzamaya devam ettiğiniz takdirde kilo boya gider.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,936
Üyeler
163,412
Son üye
achaw.exe
Top Bottom