Neler Yeni

Kilo vermek istiyorum önerilerinize açığım

mythrowib

80+ Silver
9.sınıf (15 yaşında) 165 boy 70 de kilom var çoğu giysi beden bulamıyorum ve artık şişko olmaktan bıktım zaten okulda flnda az dalga geçilmedi :/ Yazın 2 ay yüzme kursuna gideceğim boy uzatıyormuş hemde kilo vermek için evde neler yapabilirim nasıl bir siyet yapmam lazım önerileriniz için teşekkürler. (Boyuma kısaymışsın diyen olacaktır ama haklısınız genlerden dolayıda var ama elimden geldiğince uzamaya çalışacağım teşekkürler.)
diyetisyene git baya etkili oluyor. sağlıklı beslen. yeterli düzeyde spor yap vericeksinfie ztn

9.sınıf (15 yaşında) 165 boy 70 de kilom var çoğu giysi beden bulamıyorum ve artık şişko olmaktan bıktım zaten okulda flnda az dalga geçilmedi :/ Yazın 2 ay yüzme kursuna gideceğim boy uzatıyormuş hemde kilo vermek için evde neler yapabilirim nasıl bir siyet yapmam lazım önerileriniz için teşekkürler. (Boyuma kısaymışsın diyen olacaktır ama haklısınız genlerden dolayıda var ama elimden geldiğince uzamaya çalışacağım teşekkürler.)
günde en az 1 saat parkta sahilde ya da açık bir alanda yürü ekmek yemeyi tümüyle kes yağ tüketimini olabildiğince azalt

Osmanbayirr

80+ Bronze
Sağolun hocamea bir yeri anlamadom ben günde 1. Gün 1km 2. 3km mi yoksa direkt 6km olrk mı başlayacağım
Hocam şöyle anlatayım benim hatam kusura bakman önce yürümeye 1 km başlayın ilerleyen zamanlarda 2 km çıkın böyle giderek artırın ve vücut dik tutun yürürken

Flokii

80+
kanka neyinden bıktın laf edeni git şikayet et . etmem diyosan vur kafasına tokadı .
İnsan kendisi yaşamadan böyle konuşabiliyor sizin yaşadığınızı sanmıyorum ki yaşayıpta böyle konuşuyorsanız tuhaf.

Benim önerim yemeni azalt spormuş cartmış curtmuş olmuyo onlar 1-2 gün sonra bırakıyorsun evde spor dediğinde öyle bırakırsın yani. Yemene dikkat et diyet yapmak istiyorsan diyet yap. Onun dışında ben kendimden örnek vereyim bende kiloluydum okulda harcamam için verilen harçlığımı her gün biriktirirdim böylelikle kilomu vermiş oldum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Açıkçası koşu yapmak kilo verdirmez. Koşarken yakacağınız maksimum kalori 250'dir ki bu 1 çikolataya bedel.

Kalori açığı oluşturmanız gerek. Şekeri ve ekmeği kesin. Acıktığınızda salatalık yiyin, filtre kahve veya şekersiz nescafe için. Sabahları 1 saat koşuya gidin kilo vermeye başlayacaksınızdır.

Akşam 7'den sonra hiçbir şey yemeyin.

T0XĮĆ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Buğra demir
İnsan kendisi yaşamadan böyle konuşabiliyor sizin yaşadığınızı sanmıyorum ki yaşayıpta böyle konuşuyorsanız tuhaf.

Benim önerim yemeni azalt spormuş cartmış curtmuş olmuyo onlar 1-2 gün sonra bırakıyorsun evde spor dediğinde öyle bırakırsın yani. Yemene dikkat et diyet yapmak istiyorsan diyet yap. Onun dışında ben kendimden örnek vereyim bende kiloluydum okulda harcamam için verilen harçlığımı her gün biriktirirdim böylelikle kilomu vermiş oldum.
Çok sağolun hocam teşekkürler

Açıkçası koşu yapmak kilo verdirmez. Koşarken yakacağınız maksimum kalori 250'dir ki bu 1 çikolataya bedel.

Kalori açığı oluşturmanız gerek. Şekeri ve ekmeği kesin. Acıktığınızda salatalık yiyin, filtre kahve veya şekersiz nescafe için. Sabahları 1 saat koşuya gidin kilo vermeye başlayacaksınızdır.

Akşam 7'den sonra hiçbir şey yemeyin.
Türk Kahvesi iş yaparmı hocam :D çünki diğer kahveelebiraz dokunuyorda bana

Hocam şöyle anlatayım benim hatam kusura bakman önce yürümeye 1 km başlayın ilerleyen zamanlarda 2 km çıkın böyle giderek artırın ve vücut dik tutun yürürken
Anladım hoxam çok sağolun

günde en az 1 saat parkta sahilde ya da açık bir alanda yürü ekmek yemeyi tümüyle kes yağ tüketimini olabildiğince azalt
Çok sağolun hoca teşekkürler

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Yürüyüş yap, sağlıklı beslen(beslenmenden kısma), bol su iç. Bunları yaparsan ve üstüne de YouTube'da vücut geliştirme egzersizleri var. Onları yaparsan güzel olur. Ben de uzun bir zaman önce o kiloya sahiptim.

TalhaGnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Talha
sana tavsiyem ne biliyosumusun bende 16 yaşındayım 1.5 yıldır spor yapıyotum beslenme çok önemli bu bir 2 kardiyo çok önemli çık dışarda 25 dk koş ondan sonra eve git spor yap dambıl al az ağır çalış vücut bunları yaparsın ve sert antremanlar yaparsan 3 ayda çok iyi kilo verirsin

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Vallaha benim hiç kilo vermeyle falan ilgim yok yani hiç araştırmasım bile ama 7. Sınıfta 65 kilo falandım şimdi 9. Sınıftayım 60 kilo falan olnalıyım emin değilim tek yaptığım aburcubu yememek akşam yemeklerinde daha az yemek ekmek arada bir çok az he bir de kahvaltı sadece peynir yumurta ve ara öğün yapılırsa hafif şeyler

Basrii

80+ Bronze
Kilon fazla değil ama boy kısa olunca şişman gibi oluyor. Ama problem değil bol bol yor kendini ve az yemeğe çalış.

Top Bottom