Neler Yeni

Kilo vermem lazım yardım edebilcek varmı

hohohoho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet kemer
Diyet programı lazım. 1.85 boyum 100 kg felanım baya bi yağlıyım. gerekirse aç kalıp kilo felan vermem lazım ama öyle de sağlıklı olmuyor düzenli diyete başlıcam aramızda bu şekilde kilo veren varsa Evde kullanabileceğim alet linki ve gerçekten işe yarayacak bi program verebilcek varsa cok sevinirim. yaklasık 25 30 kg kesin vermem lazim.

Vatan.Delisi

80+ Bronze
Tek öğün yemek ye otofaji yap ilk başlarda vücut alışana kadar seni zorlar daha sonra alışıyorsun akşamları seni tok tutması için zencefil zerdeçal yoğurt karışımı ye kendimden biliyorum

hohohoho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet kemer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek öğün yemek ye otofaji yap ilk başlarda vücut alışana kadar seni zorlar daha sonra alışıyorsun akşamları seni tok tutması için zencefil zerdeçal yoğurt karışımı ye kendimden biliyorum
Bunu kaç gün tekrarlıyım ? sen kaç kilo verdin bu yöntemle

Vatan.Delisi

80+ Bronze
Bir daha kilo almak istemiyorsan devamlı yapmak gerekiyor ve olan yağlarda beslenme şekline göre eriyor ben başlayalı 1 ay oldu emin ol çok enerjik oluyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Can
Hocam ben 116 kilo 1.81 boyum var benim için nasıl bir şey önerirsiniz? (en azından 95 e düşmem lazım.)

Vatan.Delisi

80+ Bronze
Benim tavsiyem YouTube otofaji ile ilgili videolar var onları izlemen daha sonra uygulaman inan hiç bir şey kaybetmessin ilk başlarda zorlanırsın sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesaj otomatik birleştirildi:

Son düzenleme:

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Diyetisyene git vücut analiz cihazına sokarlar ona göre program yazar başkasının programına göre yapma en iyi doktor bilir forum kullanıcıları değil.

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Diyet programı lazım. 1.85 boyum 100 kg felanım baya bi yağlıyım. gerekirse aç kalıp kilo felan vermem lazım ama öyle de sağlıklı olmuyor düzenli diyete başlıcam aramızda bu şekilde kilo veren varsa Evde kullanabileceğim alet linki ve gerçekten işe yarayacak bi program verebilcek varsa cok sevinirim. yaklasık 25 30 kg kesin vermem lazim.
Herkesin vücut tipine göre bu durum değişir bu yüzden diyestisyene görünmen lazım

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
Hocam benim tavsiyem; Gece aç uyuman. Yani gece bir şeyler yeme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom