Kilo Vermeme Yardım Edermisiniz

『Forbidden』

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
382
en son yine bu konuyu açmıştım en son 110 kiloydum 3 haftada 104 lere kadar düştüm sms doktor ocağın 30 una kadar 90 ve altına düşmen lazım dedi bacağım kırık olduğu için ciddi bir diyet listesi lazım ve 30 günde sıkı bir diyetle 15 16 kilo vermek mümkün mü yardımcı olursanız sevinirim

Derini geri döndüremeyecek şekilde bozabilirsin.

Mümkün ama çok sıkı diyet ile olacak bir iş. Karbonhidratı kesip sadece haşlama et tavuk + pancar ne bileyim turp gibi lifli besinler yiyerek mümkün. + Günlük içebildiğin kadar su mümkünse 3 3.5 lt geç o kısa sürede giden kilonun çoğu bağırsaktan + sudan oluyor zaten

Dostum mümkün ama hiç sağlıklı değil. Ben şuan günlük 800-1000 kalori civarlarında besleniyorum protein ağırlıklı olarak ve 20. gündeyim şuan. 10 kilo verdim ama ben bunu uzun suredir, aldığım öğünlerin besin dengesine dikkat ederek ve yer yer ek takviye alarak yaptığım için sıkıntı yaratmıyor. Ama tekrar ediyorum bilinçsiz şekilde kesinlikle uzun süreler bu kadar düşük kaloriyle beslenmen sağlıksız ve cok tehlikeli! Aciliyetin nedir bilmiyorum ama kontrolü şekilde kalori açığı oluşturduğun sürece yatarak dahi kilo verirsin yine de tavsiyem yapabildiginde spor ile süreci desteklemen olacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ztn derim de artık kırmızı kırmızı çizimler oluşmaya başladı
Onlar çatlak muhtmelen

Dostum mümkün ama hiç sağlıklı değil. Ben şuan günlük 800-1000 kalori civarlarında besleniyorum protein ağırlıklı olarak ve 20. gündeyim şuan. 10 kilo verdim ama ben bunu uzun suredir, aldığım öğünlerin besin dengesine dikkat ederek ve yer yer ek takviye alarak yaptığım için sıkıntı yaratmıyor. Ama tekrar ediyorum bilinçsiz şekilde kesinlikle uzun süreler bu kadar düşük kaloriyle beslenmen sağlıksız ve cok tehlikeli! Aciliyetin nedir bilmiyorum ama kontrolü şekilde kalori açığı oluşturduğun sürece yatarak dahi kilo verirsin yine de tavsiyem yapabildiginde spor ile süreci desteklemen olacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onlar çatlak muhtmelen
Bacağım kırıldı hocam eskiden 90 kiloydum doktor o civarlara düşmeden fizik tedavi ve erken yürüme süreci uzar dedi kilo vermeye çalış dedi

sadece sabahları 3 4 yumurta akşamları tavuk göğsü salata ye
ekmek şeker abur cubur kes

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,561
Üyeler
186,749
Son üye
mehmerkarss
Geri