Neler Yeni

Kilolu muyum acaba ??

Zorbey1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mehmet Efe Sarıyar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun pcleri ve PSU
Boyum 1.80 kilo 68 kilolu muyum armadaşım kilolusun dedi kalbim çok kırıldı ühüü sonra filtre kahve gömüp hardcore spor yaptım 70 den 68 e düştüm sadece günde 1 öğün yedim xd

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Boyum 1.80 kilo 68 kilolu muyum armadaşım kilolusun dedi kalbim çok kırıldı ühüü sonra filtre kahve gömüp hardcore spor yaptım 70 den 68 e düştüm sadece günde 1 öğün yedim xd
Sen Kilolu Değilsin Boy Ve Kilo Orantılı Yağ Oranın Fazla Olabilir Bun'dan Dolayı Kilolu Gibi Duruyorsun Buna "Skiny Fat" Deniyor.
Zayıf Ama Şişko Türkçe Tabiri.

Zorbey1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mehmet Efe Sarıyar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun pcleri ve PSU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen Kilolu Değilsin Boy Ve Kilo Orantılı Yağ Oranın Fazla Olabilir Bun'dan Dolayı Kilolu Gibi Duruyorsun Buna Skiny Fat Deniyor.
Zayıf Ama Şişko Türkçe Tabiri.
Yok göbüşüm yok ayva göbekliyim o yüzden kilolu gibi gözüküyorum ama yandan bakınca dümdüz sadece kilo boy oranı normalmi dediydim

Atacaq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
atacan garip
dostum boy kilo endeksi yaptığımda kilon ideal çıktı
unknown_2021.08.12-05.34 (1).png

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yok göbüşüm yok ayva göbekliyim o yüzden kilolu gibi gözüküyorum ama yandan bakınca dümdüz sadece kilo boy oranı normalmi dediydim
Yan Taraflar'da Birikme Var Sende O Zaman Göbeğin Yanların'da Erkeler'de En Çok Karın Bölgesin'de Yağ Birikir. Şişko Demelerini Başka Şekil'de Açıklayamam.
Biraz Kas Yapmaya Çalış Daha Fazla Kilo Verme Hatta Düz 70 Kilo Olman Bu Boyda İdealdir.
Kas Kütleni Arttır Kas Kütlen Arttıkça Vücudun Sıkılaşır.
En Çok Yapılan Yanlışlardan Biridir Bu Kilo Vermek Olayı Çözmüyor Önemli Olan Kas Kütlesini Arttırmak.
Kontrolsüz Kilo Kaybı Seni Daha Şekilsiz Birşeye Dönüştür.

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Günde 1 öğün yemeni tavsiye etmiyorum. Diyetisyene başvurup sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsin. Kilolu musun konusuna gelirsek önemli olan yağ ve kas kütlesidir. Spor yaptıkça yağ kütlen azalıp kas kütlen artacaktır. Senin boyundaki spor yapan biri 80 kilo olsa dahi senden zayıf görünebilir. Çünkü 1 kg kas kütlesi 4kg vücut ağırlığına eşittir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,401
Üyeler
165,981
Son üye
cLayNNN
Top Bottom