Yani dezavantajları var ama kilolu olunca da spor yapmak zorlaşıyor gerçi zayıflıkta da zorlaşıyor genelde fizik gerektirdiği için sporlarBence zayıflık kilodan kötü ya.
BlmmBende 9'a gidiyorum. Sanal ark olalım mı?
Benim kilom yüksek değil fakat ben durduk yerede terliyorum. Kilodan değil bence.Terlemek çok sıkıntılı bri durumdu. 5 metre gitsem direk terleme başlıyordum. Dış görünüşümden rahatsız oluyordum
Diyetisyene gidince hepsi düzeldi.
Fiziksel olarak zayıfken kas yapmak daha zor. Kanıtlanmış bir durum.Yani dezavantajları var ama kilolu olunca da spor yapmak zorlaşıyor gerçi zayıflıkta da zorlaşıyor genelde fizik gerektirdiği için sporlar
Bende 1.73 boy 67 kilo o kadar meme g*t falan havalara uçması yok yani171 boyunda 65-70 kg arası bir bireyim. Bu kiloda olmamra rağmen g*tüm yürürken sallanıyor, aynı şekil hafifte olsa göğüs.Burdan zayıf arkadaşlara kilolu olmanın duygusunu nasıl açıklarsınız?
Hocam dc vereyimDc veya insta varsa ordan konuşabiliriz.
14 yaşında 1.81m 80 KG ama 5 yıldır cips kola tüketmedim. Sen düşün.171 boyunda 65-70 kg arası bir bireyim. Bu kiloda olmamra rağmen g*tüm yürürken sallanıyor, aynı şekil hafifte olsa göğüs.Burdan zayıf arkadaşlara kilolu olmanın duygusunu nasıl açıklarsınız?