Can...
80+ Platinum
Ben de 1.78 78 kilo nasıl yağ var178 boyundayım. 55 kiloyum. Kiloda alamıyorum. Artık baydı.
Ben de 1.78 78 kilo nasıl yağ var178 boyundayım. 55 kiloyum. Kiloda alamıyorum. Artık baydı.
İlla ki o da zordur ama bilemiyorum bana öyle geliyorO öyle olmuyor diye biliyorum. Kilo üşengeçlik ve hareketsizlik getirdiğinden.
Dostum acilinden git bir doktora danış. Zayıflığına sebep olan tıbbi bir problem olabilir. Son zamanlarda mı zayıfladın yoksa kendimi bildim bileli zayıfım diyen tiplerden misin?Bence tadını çıkar. Benim gibi 1.76 40 kilo da olabilirdin.
ben harbiden götü büyük bir adamım 10kilo versemde o göt gitmiyor abi endomorf vücudum var ne kadar çalışırsam çalışayım o orda aynı yerinde kalıyor her yer gelişiyor o kalıyor bazen genetiğiniz öyledir siz hiç bir şey yapamazsınız171 boyunda 65-70 kg arası bir bireyim. Bu kiloda olmamra rağmen g*tüm yürürken sallanıyor, aynı şekil hafifte olsa göğüs.Burdan zayıf arkadaşlara kilolu olmanın duygusunu nasıl açıklarsınız?
Benimde g*tüm büyük, bende mi endomorfum. Kiloma göre yağlıyım hafif.ben harbiden götü büyük bir adamım 10kilo versemde o göt gitmiyor abi endomorf vücudum var ne kadar çalışırsam çalışayım o orda aynı yerinde kalıyor her yer gelişiyor o kalıyor bazen genetiğiniz öyledir siz hiç bir şey yapamazsınız
vallaha hocam ben ilaç kutusu gibi adamım dümdüz üst gövdem omuz gövde kalça hepsi büyük özellikle bel 90 civarıydı kaçada 87 omuz 103 üst gövde 97 civarı robot gibiBenimde g*tüm büyük, bende mi endomorfum. Kiloma göre yağlıyım hafif.
vallaha hocam ben ilaç kutusu gibi adamım dümdüz üst gövdem omuz gövde kalça hepsi büyük özellikle bel 90 civarıydı kaçada 87 omuz 103 üst gövde 97 civarı robot gibi
soldaki gibivallaha hocam ben ilaç kutusu gibi adamım dümdüz üst gövdem omuz gövde kalça hepsi büyük özellikle bel 90 civarıydı kaçada 87 omuz 103 üst gövde 97 civarı robot gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim de fazla kilom yok ama göbek ve popo kısmı çok kötü oldu ya bu Corona vakti. Hamam böceği gibi olduk yaBen kilolu değilim fakat sanki beni anlattın.
192 110 kiloyum baksan maks 97-98 dersin kimse inanmıyor.171 boyunda 65-70 kg arası bir bireyim. Bu kiloda olmamra rağmen g*tüm yürürken sallanıyor, aynı şekil hafifte olsa göğüs.Burdan zayıf arkadaşlara kilolu olmanın duygusunu nasıl açıklarsınız?
Benim en son göbek 86-88 civarıydı kalça ise 102. Bu kiloda epey yağlıyım galiba. Göğüs ve omzu bilmiyorum.vallaha hocam ben ilaç kutusu gibi adamım dümdüz üst gövdem omuz gövde kalça hepsi büyük özellikle bel 90 civarıydı kaçada 87 omuz 103 üst gövde 97 civarı robot gibi
Ben spermken de zayıftım muhtemelen. Ondan ben kazanmış olabilirim. Belki de 50 kiloyum hatırlamıyorum galiba 50'ydi evet yanlış yazdımDostum acilinden git bir doktora danış. Zayıflığına sebep olan tıbbi bir problem olabilir. Son zamanlarda mı zayıfladın yoksa kendimi bildim bileli zayıfım diyen tiplerden misin?
çekingen biriysen yazın üstünü cıkarmaya denize&havuza gitmeye utanırsın171 boyunda 65-70 kg arası bir bireyim. Bu kiloda olmamra rağmen g*tüm yürürken sallanıyor, aynı şekil hafifte olsa göğüs.Burdan zayıf arkadaşlara kilolu olmanın duygusunu nasıl açıklarsınız?