kabul ettim hocamüAttım.
Kanka bendede yağ olsun yeterki 70 kilo olayım.Ben de 1.78 78 kilo nasıl yağ var
+1Kilolu olunca bir yemeğin 2-3 katını yersin gözüyle bakıyor millet birde sosyal olarak, mizahi olarak iyi değilsen sana selam bile vermezler yaşandı onaylandı
Arkadaş ortamına göre değişir. Ama ilk bilgi doğru.Kilolu olunca bir yemeğin 2-3 katını yersin gözüyle bakıyor millet birde sosyal olarak, mizahi olarak iyi değilsen sana selam bile vermezler yaşandı onaylandı
Bunun nedeni kas kütlenin az olması. Spor salonuna gidip kas geliştirebilirsin. Zamanla fiziğin toparlanır.171 boyunda 65-70 kg arası bir bireyim. Bu kiloda olmamra rağmen g*tüm yürürken sallanıyor, aynı şekil hafifte olsa göğüs.Burdan zayıf arkadaşlara kilolu olmanın duygusunu nasıl açıklarsınız?
Ben biraz daha kilo alıp yani 82-85 kg arası olup kilolu duygusunu öğrenip. Kas yapıcam.Bunun nedeni kas kütlenin az olması. Spor salonuna gidip kas geliştirebilirsin. Zamanla fiziğin toparlanır.
Sınıfımdaki çoğunluk kilolu olduğundan sorun olmuyor.Kilolu olunca bir yemeğin 2-3 katını yersin gözüyle bakıyor millet birde sosyal olarak, mizahi olarak iyi değilsen sana selam bile vermezler yaşandı onaylandı
Bulunduğun ortama göre gerçekten değişiyor benim sınıftaki herkes beni dışlıyorBen biraz daha kilo alıp yani 82-85 kg arası olup kilolu duygusunu öğrenip. Kas yapıcam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sınıfımdaki çoğunluk kilolu olduğundan sorun olmuyor.