Neler Yeni

Kilolu olmak nasıl bir duygu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Batuhan Aslan
aga bir sıkıntısı yok memeler tuhaf duruyor o kadar ben 1.80 89 kg yim raat yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Batuhan Aslan
yok dostum hafif iri duruyorum kol çalışınca kollar şişiyor direk hoşuma gidiyor :D

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kilolu olunca bir yemeğin 2-3 katını yersin gözüyle bakıyor millet birde sosyal olarak, mizahi olarak iyi değilsen sana selam bile vermezler yaşandı onaylandı

Can...

80+ Platinum
Kilolu olunca bir yemeğin 2-3 katını yersin gözüyle bakıyor millet birde sosyal olarak, mizahi olarak iyi değilsen sana selam bile vermezler yaşandı onaylandı
+1

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Arkadaş ortamına göre değişir. Ama ilk bilgi doğru.

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
171 boyunda 65-70 kg arası bir bireyim. Bu kiloda olmamra rağmen g*tüm yürürken sallanıyor, aynı şekil hafifte olsa göğüs.Burdan zayıf arkadaşlara kilolu olmanın duygusunu nasıl açıklarsınız?
Bunun nedeni kas kütlenin az olması. Spor salonuna gidip kas geliştirebilirsin. Zamanla fiziğin toparlanır.

3.George

80+ Bronze
Bunun nedeni kas kütlenin az olması. Spor salonuna gidip kas geliştirebilirsin. Zamanla fiziğin toparlanır.
Ben biraz daha kilo alıp yani 82-85 kg arası olup kilolu duygusunu öğrenip. Kas yapıcam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sınıfımdaki çoğunluk kilolu olduğundan sorun olmuyor.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben biraz daha kilo alıp yani 82-85 kg arası olup kilolu duygusunu öğrenip. Kas yapıcam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sınıfımdaki çoğunluk kilolu olduğundan sorun olmuyor.
Bulunduğun ortama göre gerçekten değişiyor benim sınıftaki herkes beni dışlıyor :D

Top Bottom